Hány éves korban szoktak elkezdeni borotválkozni a fiúk?
Figyelt kérdés
úgy átlagban..2009. júl. 4. 10:22
2/6 anonim válasza:
Manapság olyan 13- 14-15. De ahogy jólesik... Ha téged nem zavar, hogy szőrös vagy, akkor úgy marad. Ha meg igen, akkor kortól függetlenül is megborotválkozhatsz.
3/6 anonim válasza:
a borotvalkozas nem attol fugg h hany eves vagy, hanem h mennyire vagy fejlett es a mennyi ferfihormont termel a szervezeted, van aki mar 12 evesen kell borotvalkozzon, de van aki csak 20evesen. ez nem korfuggo.
4/6 anonim válasza:
Én 13 éves koromban kezdtem,de akkor már jó szőrös voltam.Így utólag 12-ben is kezdhettem volna.
5/6 anonim válasza:
én 15 éves koromban kezdtem pont a szüli napomkor kaptam borotvát.Sajnos akkor még jóbban patanásos voltam mint most és hát sokszor sebes volt az arcom.Áttértem a villanyborotvára kb 16 évesen és az viszonylag rendbe tette de ha sokáig nem borotválkoztam már a villany alig vitte igy 17 évesen újra pengésel borotválkozom( gillette mac 3 ) és hála istenek legalább ahol borotválkozom ott alig vagyok pattanások(inkább homlok ).Érdemesebb minnél később elkezdeni de az ilyeen kis szakmunkásbajuszt le kell vágni mert ciki és nevetséges is.
6/6 anonim válasza:
én akkor kezdtem amikor nőtt a kecskeszakállam, irtóan zavart, de még borotvahab sem kellett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!