Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ehhez mennyi pénz...

Szerintetek ehhez mennyi pénz kell?

Figyelt kérdés

elhatároztam hogy radikálisan megváltoztatom a külsőmet:

1. leadok kb 8-9kgot(164/58kg vagyok)

2.áll alá érő hajam világosbarna helyett szőke lesz(nem platina)és váll alá érő

/hajfelvarrást csináltatok

3.fogfehérítés

4.halvány barna szín

2012. jún. 12. 22:50
 1/7 anonim ***** válasza:
sok
2012. jún. 12. 22:52
 2/7 A kérdező kommentje:
gondoltam:)de kb mennyi?ésv pénz?
2012. jún. 12. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:
a fogyókúra nem feltétlenül kerül plusz kiadásba, de nem értem, hogy minek, mert ha vékonyabb akarsz lenni, akkor is max 1-2 kilót adj le, napozni pedig ingyen tudsz. a fogfehérítés nem drága, ha simán fogászaton políroztatsz, a hajfelvarrás viszont költségesebb (ebben nagyon nincs tapasztalatom, mert hosszú hajam van). de ezt sosem értem, hogy miért akar mindenki hosszút. nekem hülyén áll a rövid haj, azért nem vágatom le, de szerintem iszonyúan jó a rövid :)
2012. jún. 12. 22:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Fogfehérítés azért nem mondanám, hogy olyan olcsó, ha esetleg nem akarja, hogy a polírozástól 1 év múlva fog nélkül maradjon.
2012. jún. 12. 23:01
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket..mert szerintem a fejformámhoz nem előnyös a hosszú haj:)plusz szerintem nagyon szép ha valakinek nőies,hosszú fürtjei vannak..és még egy..szerintetek milyen sminkcuccok kellenek és milyen minőségűek,hogy igazán jó sminket készíthessek,de a bőröm se menjen tönkre?
2012. jún. 12. 23:06
 6/7 anonim ***** válasza:

a smink az tényleg egyéni..olcsóbb darabokból is ki lehet hozni a maximumot,ha tudod őket fixálni és jól tudsz sminkelni!

Nekem pl csak az alapozóm,korrektorom és a szempillaspirálom márkás.(de az se magas árkategoria,hanem maybelinne,manhattan).Az ecseteim sem márkásak.

2012. jún. 13. 08:35
 7/7 anonim ***** válasza:

1. a fogyihoz inkább akaraterő kell és pár torna dvd (ajánlom tatarek rezsőt, inkább nem az ilyen tingli tangli rékásakat csináld, mert az nem zsírégető) vagy kondibérlet (nálunk az 7000/hónap.

2. a hajfelvarráshoz nem tudok hozzászólni, de esetleg felteheted itt egy másik kérdésben, vagy olvasgass fórumokat,ott meg tudják majd mondani neked

3. nekem 50.000vol akciósan, de az kb 4éve volt. most a kuponvilag.hu-n 13ezerért is van fogkőeltávolítással együtt

4. bőrtípustól függ. egy csokicsöves szoliban kb 100ft egy perc, de a napfény ingyen van.:)

esetleg leírhatnád,hogy hogy haladsz?

2012. júl. 24. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!