Szerintetek ehhez mennyi pénz kell?
elhatároztam hogy radikálisan megváltoztatom a külsőmet:
1. leadok kb 8-9kgot(164/58kg vagyok)
2.áll alá érő hajam világosbarna helyett szőke lesz(nem platina)és váll alá érő
/hajfelvarrást csináltatok
3.fogfehérítés
4.halvány barna szín
a smink az tényleg egyéni..olcsóbb darabokból is ki lehet hozni a maximumot,ha tudod őket fixálni és jól tudsz sminkelni!
Nekem pl csak az alapozóm,korrektorom és a szempillaspirálom márkás.(de az se magas árkategoria,hanem maybelinne,manhattan).Az ecseteim sem márkásak.
1. a fogyihoz inkább akaraterő kell és pár torna dvd (ajánlom tatarek rezsőt, inkább nem az ilyen tingli tangli rékásakat csináld, mert az nem zsírégető) vagy kondibérlet (nálunk az 7000/hónap.
2. a hajfelvarráshoz nem tudok hozzászólni, de esetleg felteheted itt egy másik kérdésben, vagy olvasgass fórumokat,ott meg tudják majd mondani neked
3. nekem 50.000vol akciósan, de az kb 4éve volt. most a kuponvilag.hu-n 13ezerért is van fogkőeltávolítással együtt
4. bőrtípustól függ. egy csokicsöves szoliban kb 100ft egy perc, de a napfény ingyen van.:)
esetleg leírhatnád,hogy hogy haladsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!