11/18 A kérdező kommentje:
azért igaza van, h egy híresség ennyire nem hagyja el magát. de attól még nem kell elbújnia, ő attól még ugyanaz az ember, ugyanazzal a hanggal. én is rettentően szégyellem magam, hogy hagytam, h ez történjen, bár sosem voltam egy vékony alkat, hanem szép, nőies. nagyon azon vagyok, hogy leadjam, mert elkeserítő minden nap tükörbe nézni.
2012. jún. 12. 22:11
12/18 anonim válasza:
9-es, 3-as vagyok. De, lehet egy sztáron felesleg, C. Aguilera pl. tetszik meghízva, de én a képről mondtam véleményt, mert ezt kérdezte a kérdező.
Egyébként meg d i s z k r i m i n á c i ó
13/18 A kérdező kommentje:
pont christina aguilerat néztem, h ő is meghízott. sztem szebb volt vékonyan, de így se rossz :)
2012. jún. 12. 22:14
14/18 anonim válasza:
egy énekes nem a kilói miatt tud jól énekelni. ott van Adele, fantasztikus a hangja, pedig nem túl vékony. ha zavar, kezdj el fogyózni, de az ilyen testalkathoz is fel lehet öltözni előnyösen. :)
15/18 Mendus válasza:
ma 22:09
nem diszkvalifikáció, mert az teljesen mást jelent: versenyből kizárás, az elért eredmények megsemmisítése a szabályok megsértése miatt
hanem diszkrimináció amire te gondolsz :)
17/18 A kérdező kommentje:
eltaláltad. nincs mérlegem. vagyis van, csak már régi és rossz.
2012. jún. 13. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!