1/18 A kérdező kommentje:
teljesen ugyanilyen alkatom van, szerintetek nagyon szörnyű? és kb hány kiló lehet?
2012. jún. 12. 22:03
3/18 anonim válasza:
hát, nem túl csinos :( ne haragudj. nem te tetted fel kelly clarksont fürdőruhában? ott jobban nézett ki. itt olyan mint egy elhízott középkorú takarítónő
4/18 A kérdező kommentje:
marha vicces vagy
2012. jún. 12. 22:05
5/18 A kérdező kommentje:
az nem én voltam :)
2012. jún. 12. 22:06
6/18 anonim válasza:
nem tudom hány kg,de nagyon sok:S mit csinált magával:OOO
egy hétköznapi nőnek is sok,de egy sztárnak,akit sokan bálványoznak,végképp nem lenne szabad így elhagynia magát!!
7/18 anonim válasza:
ha mondjuk 165 cm,akkor 80 is lehet....
8/18 A kérdező kommentje:
tudtommal már lefogyott :)
2012. jún. 12. 22:08
9/18 anonim válasza:
Nem azért mondtam hogy téged bántsalak meg...de a malacokról szókták ránézésre kérdezni...a harmadik válaszolóval meg nem értek egyet...miért ne lehetne egy "sztáron" felesleg? Ha valaki hízik kicsit, már ne is nézzenek rá az emberek? mert úr isten kövér....basszus ez a diszkvalifikáció...
10/18 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem gáz. nekem tetszene ha ilyen barátnőm lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!