Miért nem látom magam olyannak amilyen vagyok?
"Kövér" vagyok vagy "duci" vagy "telt" nem tudom melyikhez tartozok mert azthiszem nem úgy látom magam mint ahogy ténylegesen kinézek. Általában vékonyabbnak látom/gondolom magam de aztán bebeszélem magamnak hogy nem olyan jó mint ahogy hiszem hanem hogy sokkal rosszabb. A fogyáson már rajta vagyok de megőrít hogy nem tudom hogy tényleg hogy is nézek ki.
Mit tegyek hogy tényleg úgy lássam magam amilyen vagyok?
Talán így nézhetek ki csak van kis úszógumim és persze a bőröm a testemem nem ennyire szép és kisebb a mellem.
gen,, nehez besorolni..
de
koverducitelt.. szinte egyre megy..ezek szerint..
ha ugy erzed , h fogynod kell.. vagy ha csak egy kicsit is aggodol (sic) miatta akkor valszeg
"Mit tegyek hogy tényleg úgy lássam magam amilyen vagyok?"
fenykep nekunk.. Rolad..
ahh lenyeg..:) ha kicsit is ugyerzed, h duciteltdagadt
akkor gen az vagy
kitartast!!
megvaltoztathatod siman a a testalkatod!!
ha nem tetszik..
kitartast!!!
drukkolok
sikerulni fog!
no para
hogy a nike t idezzem..
just do it
Fotózd/fotóztasd le magad fürdőruhában, azután össze tudod hasonlítani a neten talált a képekkel.
Ezt a fotós dolgot javasolják is fogyókúrázóknak, hogy pl. készítsenek magukról minden hónapban fotót a diéta ideje alatt és az nagyon motiváló, amikor látszik a változás - meg az is ha nem látszik :)
Amúgy valóban nem látjuk magunkat olyannak, amilyenek tényleg vagyunk, pont a múlt héten olvastam erről egy cikket :)
A fénykép viszont nem hazudik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!