Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem látom magam olyannak...

Miért nem látom magam olyannak amilyen vagyok?

Figyelt kérdés

"Kövér" vagyok vagy "duci" vagy "telt" nem tudom melyikhez tartozok mert azthiszem nem úgy látom magam mint ahogy ténylegesen kinézek. Általában vékonyabbnak látom/gondolom magam de aztán bebeszélem magamnak hogy nem olyan jó mint ahogy hiszem hanem hogy sokkal rosszabb. A fogyáson már rajta vagyok de megőrít hogy nem tudom hogy tényleg hogy is nézek ki.

Mit tegyek hogy tényleg úgy lássam magam amilyen vagyok?

[link]

Talán így nézhetek ki csak van kis úszógumim és persze a bőröm a testemem nem ennyire szép és kisebb a mellem.

2012. jún. 12. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:

gen,, nehez besorolni..

de

koverducitelt.. szinte egyre megy..ezek szerint..

ha ugy erzed , h fogynod kell.. vagy ha csak egy kicsit is aggodol (sic) miatta akkor valszeg

"Mit tegyek hogy tényleg úgy lássam magam amilyen vagyok?"

fenykep nekunk.. Rolad..

ahh lenyeg..:) ha kicsit is ugyerzed, h duciteltdagadt

akkor gen az vagy

kitartast!!

megvaltoztathatod siman a a testalkatod!!

ha nem tetszik..

kitartast!!!

drukkolok

sikerulni fog!

no para

hogy a nike t idezzem..

just do it

2012. jún. 12. 19:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Telt vagy, ha Kb így nézel ki. Picit fogyhatnál fõleg ha te sem vagy elébedett magaddal.
2012. jún. 12. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Fotózd/fotóztasd le magad fürdőruhában, azután össze tudod hasonlítani a neten talált a képekkel.

Ezt a fotós dolgot javasolják is fogyókúrázóknak, hogy pl. készítsenek magukról minden hónapban fotót a diéta ideje alatt és az nagyon motiváló, amikor látszik a változás - meg az is ha nem látszik :)

Amúgy valóban nem látjuk magunkat olyannak, amilyenek tényleg vagyunk, pont a múlt héten olvastam erről egy cikket :)

A fénykép viszont nem hazudik

2012. jún. 12. 21:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Én ugyanigy voltam min te. Az előző válaszolónak igaza van, fotót kell készíteni. Amikor megláttam magam egy fürdőruhás fotón elszörnyedtem és elhatároztam, hogy mostmár tennem kell valamit. Én rendszerint vásárláskor mindig kisebb ruhát vittem be mint amekkora kell. Aztán csodálkoztam rajta, hogy nem jön rám.
2012. jún. 13. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!