Miért nem látom operában olyannak a betűszínt, mint amire beállítottam, de mozillában meg mégis?
Egy módja van, használd azokat a színeket amelyeket minden böngésző ugyanúgy jelenít meg. Ha jól tudom 256 ilyen szín van.
Ha az Operádat át is programoznád, ami azért felettébb valószínűtlen, az csak a te gépeden jelenítené meg jól a színeidet, másokén nem.
css fájlt használok, azokban írom át a háttér, betűszíneket. Hex kódot használok. Most megint csináltam egyet, most látom a változást. De van amikor nem látom és ugyanolyan marad mint volt. De ha megnézem firefoxban, ott meg látom a változást. És nem mindig csinálja ezt velem, pedig mindig ugyanúgy csinálom (nagyon sokszor ellenőriztem, biztos, hogy úgy csinálom, mint eddig).
Valaki azt mondta a sütiket kell kitörölni meg még valamit. Sütiket töröltem de nem használt. Valami más esetleg?
A CSS- nek pont az az előnye, hogy a böngésző csak egyszer tölti le a gyorsítótárba és onnan használja az oldalhoz.
pontosan azért, hogy oldalfrissítéskor már ne kelljen újra letöltenie a CSS fáljt is. Töröld a gyorsítótárat.
23:25:
Nem nehéz. Pontosan melyik részről kell ps? A css meg az adott előadó oldala? Index is kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!