Nem bírom kiszedni a kontaktlencsémet. Mit csináljak?
Hogy hogy nem bírod kiszedni?? Kaptál rendesen infórmációt hogy hogy szedd ki??
Próbáld meg rá rakni az ujjad és oldalra elhúzni,vagy lefele úgy fel kellene pattannia egy kicsit és akkor már sima ügy, vagy a két újaiddal össze nyomni a lencsét óvatosan, ha ezeket próbáltad akkor nem értem mért nem jön ki,
meg mozdul egyáltalán? vagy rá van teljesen ragadva ? hogy van?
első köszi a választ
2.most van 2.napja lencsém,szerinted miért nem megy?! szerintem neked sem ment elsőre.. próbáltam mindenhogy,de nincs még gyakorlatom h menjen ennyi az egész
Először én sem bírtam kivenni nagyon szenvedtem. Ma már tükör nélkül ki-be 1 perc, mondjuk 6 év után elég alap. :D
Én úgy szoktam, hogy a gyűrűsujjammal lehúzom az alsó szemhéjam, le is szorítom, a felsőt a bal kezemmel húzom fel, a lencsét pedig a jobb kezem mutató- és hüvelykujjával csippentem össze, tényleg nagyon fontos, hogy száraz legyen a kezed és a szemed körüli bőr. Idővel bele fogsz jönni, kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!