180 centi/59 kg. Vélemények?
Én is ugyanilyen vagyok, de mondjuk én nem látom magam még néha se kövérnek. Amúgy nálunk mindenkinek ilyen az alkata a családban, úgyhogy nem kóros, vannak ilyen testalkatú emberek. Sokat eszem, rendszeresen és egészségesen és sportolok is...
Amúgy inkább azzal van a baj, hogy néha hájasnak látod magad...Egyenes út a testképzavarok kialakulásához. Élj egészségesen, táplálkozz rendszeresen, mozogj sokat és nem lesz gond!
A hozzád hasonlóan vékony és magas lány vagyok...
Talán még nincs testképzavarod. Szerintem amit inkább hájnak látsz magadon, gondolom a fenekeden és a combodon van, esetleg a hasadon. Ha mozogsz, sportolsz rendszeresen sokkal arányosabb leszel. Szerintem amit te hájnak látsz az inkább narancsbőr, mert a nagyon vékony lányoknak sokszor még több van. Én is így vagyok vele. Jó ellene, ha rengeteget iszol (napi 3l) és biciklizel, vagy futsz. Feszesítheti még a bőrödet a hideg meleg váltózuhany is. Mellette egyél rendesen, de a narancsbőr visszahúzódhat. Szerintem próbáld ki, és ha továbbra is hájasnak látod magad, akkor tényleg baj van! Fordulj segítségért, mert nagyon súlyos betegség az anorexia nervosa, sokan belehalnak, vagy maradandó testi-lelki károkat okozhat! Vigyázz magadra nagyon, sok sikert!
Uhh nem nincs sehol narancsbőröm, a hasam pedig az tényleg lapos, kilóg nagyon a medencecsontom...
Csak ahogy látom az alacsony lányokat a mini csípőjükkel, hmm jó lenne néha olyan picinek lenni:S Lehet h normál a testalkatom a magasságomhoz képest, viszont olyan durván hangzik az a 60 akárhány kiló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!