Csak én vagyok az, aki még az osztályában, meg az utcában is tudna mutatni több olyan lányt, akik szebbek minimális sminkkel, mint azok, akiket "Magyarország" szépének kiáltanak ki?
Nem mondom, a tavalyi győztes, Szunai Linda tényleg nagyon szép. Természetes szépségnek tűnik, van karaktere, de ez a lány, aki tegnap nyert...hááát...
Meg egyáltalán, az már mindenki előtt világos szerintem, hogy profi sminkesek a legcsúfondárosabb emberből is tudnak dámát varázsolni, de nem fura ez, hogy akik ott vannak a kifutón, nem olyan különlegesek? Csak az iskolámban is tudnék sokkal szebbeket mutatni.
Nem életbe vágó a kérdés fontossága, de szerintem érdekes. Nekem fura. Ti hogy látjátok?
Utolsó!
Neked aztán van humorod. :D xD Hát ezen kacagtam, amilyen spontán kijött belőled! :D
Tehát akkor nem csak én vagyok elképedve ezen a dolgon. Még a párom is, férfi létére azt mondja hogy "a szomszéd különb". Annyi de annyi gyönyörű magyar nő van, esküszöm nem értem most én ezt....No de ennél nagyobb baja senkinek ne legyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!