Egy lány megjelenésében melyik játszik fontosabb szerepet? ( lent )
Hosszú, szép és igénybe vett haj vagy szép, fehér fogsor?
Én szerintem mindkettő, de az utóbbi jobban kapcsolódik az egyéni higiéniához. Szerinted?
a fehér fogsor csak a reklámok agyszüleménye.
Ha megnézel egy gyereket, akinek már kinőtt a saját foga az sem fehér.
Az higiénia, hanem genetika. Nekem is a két szemfogam kétoldalt sárgásabb mint a többi, pedig ha fogat mosok, akkor azt sem hagyom ki.
Nagyon ritka, hogy valakinek tényleg szép, fehér fogsora legyen. Valamennyire mindenkinek sárgás a foga. Persze szépen ki lehet fehéríteni, csak drága.
A hoszú haj pedig összetett kérdés. Ez egy rögzült duma, hogy egy lány hosszú hajjal szép. Nem! Nagyon sok lánynak sokkal jobban áll a rövid, vagy félhosszú frizura. A hosszú haj is csak akkor szép, ha az illető bizony rászánja az időt és rendszeresen, a hajának megfelelően ápolja, törődik vele stb.
Szerintem az a fontos, hogy megfelelően ápolja a fogait és a haját - függetlenül attól, hogy hosszú vagy rövid. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!