Modellkedés? (Lent magyarázat. )
Figyelt kérdés
Mi kell ahhoz,hogy modell legyek? Nem fotó modell. Azt mondták,hogy gyönyörű az alakom,a szemem,a hajam és az arcom is. 170 cm vagyok 13 éves. Sokan mondták azt is,hogy kedves vagyok és bírom a kritikát,de nagy bennem a verseny szellem is. :D Mi kell még ezen kívül?2012. jún. 8. 14:29
1/4 anonim válasza:
Az arcodnak valami egészen különlegesnek mégis tökéletesnek kell lennie.Mint 1 vászon amire festenek.
Mellesleg nem hátrány hogyha kiugró arccsontjaid vannak.Akiknek ilyen az arccsontja az akár férfi akár nő keresett a modell szakmában.
2/4 anonim válasza:
ha az arcodról nem is az alakodról el tudnánk dönteni hogy tényleg olyan-e amilyen oda való :) amúgy meg még szerintem kicsi vagy hozzá mert Palvin Barbarát is 13 éves korában fedezték fel de mégis 17 éves korától lett jelentősebben híres
3/4 anonim válasza:
ja úgy akartam írni hogy küldj képet az alakodról ha az arcodról nem is
4/4 anonim válasza:
Én lebeszélnélek a modellkedésről, mert olyan lányokat is fogyókúrára kényszerítenek, akiknek normális alakjuk van, és ezzel veszélybe sodorják az egészségüket, mert könnyen anorexiások lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!