Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne legolcsóbban...

Hogyan lehetne legolcsóbban kijönni?

Figyelt kérdés

Egy korábbi kérdésemben azt írtam ki, hogy szeretnék változni és nem tudom mi módon teljesülhet ez. Azokat a válaszokat kaptam, hogy kell egy új frizura, egy új szemüveg, és divatosabb ruhák. Tizenötezret költenék mindenre, a szemüveget azt csak augusztusban venném meg mert még dokihoz kell mennem. Sminkcuccaim egyáltalán nincsenek, van egy állandó fodrászom.. ruhákat vásárolni csak jövőhét után megyek mikor lezajlott a szóbelim töriből.. de azt is úgy szeretném hogy barátnőkkel, és kevesebből többet.. egyedül anyának félek elmondani, nagyimmal már beszéltem erről, azt mondta oké, csak ne vegyek hülyeséget. Nagyon meg szeretnék változni, de pénz szűkében vagyunk, én is a ballagási pénzemből költenék..

Azért akarok megváltozni mert az exem meg a haverja azt mondták csúnya vagyok és ÍQ-m sincs meg bizonyítani szeretnék + elég a szürke kisegér életmódból..

Tippek hogy jöhetnék ki olcsóbban..?

Ez a korábbi kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

2012. jún. 7. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az exed egy idióta, magát minősíti azzal, amit mondott. Ne vedd komolyan, különben nem lett volna veled. Valami böki a csőrét. Csak akkor változz, ha te is így érzed, ne azért, mert ők ezt mondták. Ha a következő pasid azt mondja, hogy a barna nem áll jól, átfesteted szőkére a hajad?

Én ruhavásárlásnál fel szoktam menni Pestre az Ázsia Centerbe, nagyon jó árak vannak.

2012. jún. 7. 13:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia, tényleg ne haragudj, hogy megkérdem, nem rosszindulatból teszem, de miért mosolyogsz ilyen furán? A fogaid rendben vannak? Én amúgy ahogy a képeid néztem azt láttam, hogy az arcod felső felével nincs baj, de a szád és az állad furcsán áll. Feltennél majd csak az arcodról képet? Se mosoly, semmi, csak lássam mit lehet kihozni belőle... A ruháid turiban érdemes feltölteni, csak olyat ami méretben jó rád, és az ízlésednek megfelel. A hajszín... szerintem a szőke sem jó, mert ahhoz rózsaszínes az arcod (pont mint nekem). Igazából nekem a hajad színével semmi bajom, amit esetleg az arcod felső felén megváltoztatnék a szemöldök. A szemüveged se gáz, nem tudom miért írták, de ámen arra cseréled amire kedved szottyan. Viszont ha jó a sejtésem, a fogaid nincsenek rendben, én azokkal kezdenék valamit.
2012. jún. 7. 13:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg idióta az exed. Ha nem tetszettél neki, és okosnak sem tart miért járt veled? Ezt csak bántásból mondta.
2012. jún. 7. 14:01
 4/6 A kérdező kommentje:

Hm.. talán mert fogszabályzóm van..?

Azzal nem olyan könnyű ám mosolyogni..:D

2012. jún. 7. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:

szerintem ez a hajszín állna jól:

[link]

És a hossza meg formája se rossz. Nincs nőiesebb egy hosszú hajnál, ami laza hullámokban omlik alá (hű de költőien fogalmaztam)

Vékony vagy, úgyhogy sok minden jól állna:

[link]

[link]

[link]

Cipőkben vehetsz pár nőies szandit, magassarkút, babacipőt ilyesmi (ezeket rendes boltban ne turiban)

És smink ügyben mindenféleképp valami könnyedet:

[link]

Remélem segítettem ehhez meg az előző kérdésedhez is.

2012. jún. 7. 14:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudtam, hogy fogszabid van :) de milyen szemfüles vagyok, hogy feltűnt van valami a száddal (ban) :D
2012. jún. 7. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!