Cashy1987 kérdése:
Milyen gondolatokat válthatok ki ilyen megjelenéssel a hölgyekből?
2012. jún. 6. 16:28
11/37 anonim válasza:
nem gáz, hogy fent voltál, csak ne tagadd le. egyébként az öltözeted elég cink, de gondolom nem mindig ilyen ruhában mászkálsz. a tekinteted nagyon szigorú, ez az első ami feltűnt, kicsit meg is ijedtem.
12/37 A kérdező kommentje:
feltettem egy pár helyre a képemet de sose kétszer na mindegy amugy munka ruha igen munka utan volt a kép ÉS MEG VAN A FITYMÁM megnézed????
2012. jún. 6. 16:46
13/37 anonim válasza:
nekem nem tetszenél, kicsit tenye tunyának tünsz aki nemigazán ért a csajok nyelvén...de nem tudom nem ismerlek, de te kérdezted..meg alapbol gáz szerintem hogy valaki itt kér véleményt magáról kép alapján..öltözék nekem sem tetszik
15/37 anonim válasza:
Megnézném, tegyél fel róla egy képet.
16/37 A kérdező kommentje:
tenye tuny akármit mondhattál volna inkább mondd azt hogy,dagatt vagyok azt jobben elviselem 6x körbe dolgozok bárkit
2012. jún. 6. 16:49
17/37 A kérdező kommentje:
teszek fel képet róla ha akarod csak előszőr küld el a profil képedet
2012. jún. 6. 16:50
18/37 anonim válasza:
nem küllemre értettem a tenye tunyát..de ne vedd magadra, igy hirtelen az jött le..jellemre értem
19/37 anonim válasza:
Nem én(eredeti fitymás kérdező) kértem a képet a fitymáról :D
Viszont úgy látszik, van egy titkos hódolód :D
20/37 anonim válasza:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!