Cashy1987 kérdése:
Milyen gondolatokat válthatok ki ilyen megjelenéssel a hölgyekből?
2012. jún. 6. 16:28
2/37 anonim válasza:
te tegnap már fent voltál egy kérdésnél
3/37 A kérdező kommentje:
bocs de nem voltam sehol fent
2012. jún. 6. 16:33
4/37 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy az adott hölgynek tetszel-e. :) Általánosságban nem lehet megállapítani. Ha bejön neki a külsőd, a stílusod, akkor nyilván pozitív gondolatokat.
6/37 anonim válasza:
de igenis hogy voltál én is emlékszem rád:D
egy másik srác képéhez volt belinkelve a képed, csak lelhet nem tudsz róla akkor..
hát igazából megnéznélek lehet az utcán de a leendő gyerekeim apját nem így képzelem:) ennyi jutott eszembe:)
7/37 anonim válasza:
de fent voltál haver. Ime:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__30..
Méghozzá te tetted fel a kérdést. A válasz: rohadt szarul nézel ki és az önbizalomhiányod mégnagyobb gáz
8/37 A kérdező kommentje:
csak azért mert én itthon se voltam na akkor most mi a fa*z van ilyenkor?
2012. jún. 6. 16:41
9/37 A kérdező kommentje:
ja meg photoshoppolva van a kép ugyanis a szekrény tetején van egy doboz ami a képen nincs ott és a falon van egy kereszt ami szintén nincs ott vki számítógép zseni van köztetek aki tud erre megoldást????
2012. jún. 6. 16:43
10/37 anonim válasza:
Olyanokat, hogy pl. megvan-e még a fitymád...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!