Milyen technikával aranyozták be ezen a képen Brooke testét? Arany fóliát használtak a fotóhoz vagy valami sprayt?
Figyelt kérdés
Itt a kép:
szeretnék hasonlót fényképezni, de nem tudom, mivel kelthetnék hasonló hatást a lány testén. Öteletek? (És hol szerezhetem be az említett terméket?)
2012. jún. 5. 21:30
1/1 anonim válasza:
szerintem ez ilyen vékony aranyfólia szerűség lehet amit lehet tépni ,talán kreatív hobbiboltokban árulhatnak tudod ahol mindenféle kézimunkához lehet dolgokat venni. mondjuk müllerben is van ilyen részleg
körömdíszítéshez vagy luxus kozemtikai kezelésként arcmaszknak is szokták használni, lehet a kettő nem ugyanaz mondjuk arcra talán egy nemesebb fajtát raknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!