Fiúk hogyan szőrtelenítitek a feneketeket? Milyen módszerrel és technikával?
Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 10:38
1/10 anonim válasza:
hát bevallom a fenekemet nem szoktam .... amúgy szinte minden mást
3/10 anonim válasza:
erre az én pasim is kiváncsi lenne, ezt még én sem tudom..
5/10 anonim válasza:
Sehogy. Bár eléggé zavaró sz@rás után, mert úgyis rajtamarad a szőrön egy kis végtermék, nem lehet teljesen kitörölni, mindig megfürdök utána. Bár nekem ilyen nagyon csubakka seggem van, 5-10 centis szőrök vannak, és olyan sűrű mint a hajam kb. De ez csak a nyílásnál ilyen, máshol a seggemen nem olyan durva szőr. Pedig még csak 16 vagyok.
6/10 anonim válasza:
nem vagy semmi utolsó
de halottam olyan srácról aki ezért is meg nemtom talán esztétikai okokból is a fenekét is csupaszra borotválta, neki így jön be ....
7/10 anonim válasza:
sehogy...egy fiú minek szőrtelenítse a s*ggét? hát bazz még a csajom se szőrteleníti a sajátját...
8/10 anonim válasza:
akkor téged nem zavar,ha nem tudod rendesen kitörölni?
A pasimat igencsak zavarja,de nem tudja hogy kell..nem ciki a higiénia..nem is megoldás minden sz@rás után mosni,mert nem mindenhol van rá lehetőség..pedig mi mindketten rockerek vagyunk,akikre azt mondják igénytelen..hát akkor hogy is van ez? :D
9/10 anonim válasza:
Máshol sose szoktam sz@rni. Nem szokott rámjönni :)
Egyébként ha szőrteleníteném csak több baj lenne vele, meg idegesítene hogy szúrna, meg amúgy is jó ez így :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!