Nagy mellem van mit tehetnék?
Figyelt kérdés
nem szeretem mert nagy és ha felveszek valamilyen szűkebb csini felsőt állandóan az látszik hogy mekkora cs-cs meg futásnál is rossz hogy úgy lötyög meg lóg.... lehet h duci vagyok és azért sok rajta "zsír" ???2012. jún. 5. 20:56
11/15 anonim válasza:
Akkor mi a bajod vele a pasiddal tudsz csöcsszexelni szoval...
12/15 A kérdező kommentje:
köszi a rendes válaszokat !!
csöcsszex pffff mitkapsz?! látszik fiú vagy nem az a baj h nagy hanem h nagy és nem jó vele mozogni állandoan fel le lötyög futásnál is wá idegesííít
2012. jún. 5. 21:20
13/15 anonim válasza:
Mellkissebbítés... Bár ezt addig úgysem hajtják rajtad végre, amíg növésben vagy,mert nem sok értelme lenne. Egyébként ha bebizonyítják, hogy ez miatt neked szar (fáj a hátad, gerincferdülésed lesz miatta, vagy csak szimplán akadályoz a mindennapi rutin elvégzésében) akkor támogatja a társadalombiztosítás és nem kell évekig kuporgatni rá.
15/15 anonim válasza:
NAGYON örülj neki!
Ölni fogják egymást érted a fiúk!
A mellkisebbítő műtét után valami olyan ronda lesz a melled (alja és a bimbó), hogy egy tapasztalatlan fiú simán elhányja magát, ha meglátja meztelenül.
Én nem igazán ajánlom. Inkább lógjon: az szebb.
Futásnál meg vegyél sportmelltartót.
Amúgy tényleg feltehetnél képet, hogy mi neked a nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!