Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen számotokra egy igényes...

Milyen számotokra egy igényes nő külseje?

Figyelt kérdés
A nemeteket is írjátok oda légyszi.
2009. júl. 2. 10:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A fehér bőrt miért tartják sokan csúnyának akkor? Van, aki "betegesnek" tartja, nem?
2009. júl. 2. 13:14
 12/15 anonim ***** válasza:
50%

Én úgy vagyok vele, hogy inkább ez, mint a bőrrák. Barna hajam meg szemem van, mindehhez vérszegény és napallergiás, szóval... de eddig még inkább csak azt mondták, hogy különlegesen néz ki, esetleg páran rákérdeztek, h rosszul vagyok-e... :D

20/L

2009. júl. 2. 19:24
 13/15 anonim ***** válasza:

festett sötétbarna hajam van (eredetileg szőkésbarna) és zöld szemem van,és én is hófehér vagyok sajnos. vashiányos vérszegénységben szenvedem már 1-2 éve.(előtte normál bőrszínem volt,se túl barna se túl fehér)én is elég sokat hallom ezt a "rosszul vagy?" dumát,néha már nagyon idegesít.az osztálytársaim egy ideig albínónak meg hófehérkének becéztek,de csak röhögtem rajtuk :D inkább legyek fehér minthogy 20évesen tiszta aszott ráncos esetleg rákos bőröm legyen.eszembe se jutna elmenni szoliba.viszont itt a nyár és napozok,amikor csak tudok,persze csak mértékkel,szerencsére barnulok és nem égek.

szóval te se szégyelld,ezzel nem vagy egyedül.mindig gondolj arra hogy te legalább nem leszel ráncos és aszott,hanem szép feszes puha bőröd van/lesz :)

2009. júl. 2. 20:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem, hogy a fehér bőrön mi a csúnya? Más korokban meg azt tartották szépnek. Bár lehet, hogy tényleg betegnek néznek páran, engem is volt, mikor kérdeztek, de hát nem vagyunk egyformák! Szerintem örülhetünk neki, hogy nekünk ennyi a "betegségünk" és nem súlyosabb.
2009. júl. 2. 21:27
 15/15 anonim ***** válasza:
MIért pontoztatok le?/elsö voltam...)
2009. júl. 3. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!