Milyen számotokra egy igényes nő külseje?
Én úgy vagyok vele, hogy inkább ez, mint a bőrrák. Barna hajam meg szemem van, mindehhez vérszegény és napallergiás, szóval... de eddig még inkább csak azt mondták, hogy különlegesen néz ki, esetleg páran rákérdeztek, h rosszul vagyok-e... :D
20/L
festett sötétbarna hajam van (eredetileg szőkésbarna) és zöld szemem van,és én is hófehér vagyok sajnos. vashiányos vérszegénységben szenvedem már 1-2 éve.(előtte normál bőrszínem volt,se túl barna se túl fehér)én is elég sokat hallom ezt a "rosszul vagy?" dumát,néha már nagyon idegesít.az osztálytársaim egy ideig albínónak meg hófehérkének becéztek,de csak röhögtem rajtuk :D inkább legyek fehér minthogy 20évesen tiszta aszott ráncos esetleg rákos bőröm legyen.eszembe se jutna elmenni szoliba.viszont itt a nyár és napozok,amikor csak tudok,persze csak mértékkel,szerencsére barnulok és nem égek.
szóval te se szégyelld,ezzel nem vagy egyedül.mindig gondolj arra hogy te legalább nem leszel ráncos és aszott,hanem szép feszes puha bőröd van/lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!