Milyen számotokra egy igényes nő külseje?
Ne legyen zsiros a haja,hanem rendezett.
Àpolt körmök,nem leràgcsàlt,nem is méteres hosszusàgu.
Ha rüvidebb tuha van rajta,akkor ne legyen a làbàn ször,és ugyanugy a honaaljon se.
Ne érezzem 10 méterröl a parfümöt,de ha beszélgetek vele,és néha megcsap valami kellemes illat (akàr az arckrém illata)az nagyon jo.
Ne legyen koszos a ruhàja!
És a ruhàja legyen hozzàillö.
Felàll a hàtamon a nem létezö ször,mikor meglàtok valakit miniszoknyàba,vagy csipögatyàba,a hàja meg log ki belöle.
A cipöje sarka ne legyen elkopva...
Szàjszag nàläm hànyingert okoz.
Kevés smink,pl szempillaspiràl,szemceruza,meg halvàny szàjfény az elfogadott.
És bocsi tudom,nem mindenki tehet rola,de utàlom ha valaki arca bevan teritve pattanàsokkal.
A làbàt,vagyis a sarkàt is nézem,hogy nem e berepedezett,keménnyedéses.
Igaz,hogy nő vagyok,de azért válaszolok.
Kb az amit az elöttem lévő írt,annyit még hozzá tennék:
-ápolt szemöldök(kiráz a hideg ha valakinek össze van nőve)
-ne is legyen túl vékony,vagy nagyon rövid
-orr szőrt is láttam már nő orrból kikandikálni..
-tiszta fül(bizony-bizony,nem mindig látod mi van a füledben)
-ápolt lábkörmök
-bajusz szőkitése,ill gyantázása
Nem értek a sminkhez,de làtom amikor valakin 1 kilo vakolat van,és azt is ha csak kiakarja emelni a szépségét.
Volt olyan hogy egy ismerösöm arca kivolt puderezve vagy alapozozva,megpuszilt,az ingem meg alapozos lett....
látom szépen lassan összeszedjük hogy milyen is az igényes nő:))
-a fogak is fontosak ha sárgák és csámpák akkor az elrontja az összképet.
-illetve ne legyen hajlenövése mert az gusztustalan.
-a bőre szép és makulátlan legyen nem pedig ragyásan agyonszolizott
-dohányzás undorító,már csak azért is mert olyan kellemetlen amikor elmegy melletted egy csinos lány és árad belőle a bagószag nemmm,? pasik?,, ezért is tettem le a cigit ,,nem akarok hamarabb öregedni meg a betegségek ... sorolhatnám utáltam amikor a frissen mosott hajam átvette a füstszagot.
19/L
-Alkalomhoz illő, tiszta, csilivili/hellokittymentes, egymáshoz passzoló ruhadarabok
-tiszta, rendezett, lenövésmentes frizura
-formázott, de természetes szemöldök
-ápolt kéz-lábkörmök, ha festve van, nem szabad lepattogottnak lennie
-szolid, ízléses smink
-diszkrét parfüm
(egy nő)
Dehogy gáz, ha fehér vagy! ha nem tudsz barnulni, nehogy már amiatt égesd magad piros rákká a napon, hogy megfelelj egy egészségtelen divatnak!!! gondolj arra, hogy neked 10-15 év múlva garantáltan szebb és jobb minőségű lesz a bőröd, mint azoknak, akik lilává égetik magukat a szoliban vagy a strandon. én viszonylag könnyen barnuló típus vagyok, de életemben egyetlen egyszer voltam szoliban, mikor a nagynéném elvitt magával 15 éves koromban, de többet nem megyek. mellesleg évek óta min. 30-as naptejet hazsnálok, ha strandolok és még így sem fekszem ki közvetlenül soha a napra! amúgy érdekes dolgot figyeltem meg: a rendszeresen szolizó csajismerőseim egy részének lám, ott figyelnek a homlokán apró ráncok... a bőrük meg barna, de fénytelen és szürkés... és azóta ilyen nekik, mióta szoliznak. nekem nem lesz ilyen egyhamar, az biztos és ez nekem többet ér, mint a barnaság:)
(23/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!