Hogyan vehetném rá anyut, hogy műkörmön legyen?
Figyelt kérdés
Én fizetném a saját keresetemből a műkörmöt, de ő így se akar hallani róla.
L/21
2012. jún. 3. 10:42
1/7 anonim válasza:
21 évesen már azt csinálsz amit akar. Mit csinálna ha csak fognád magad és műkörmökkel jönnél haza? biztos megszokná egy idő után. Meg nehogy már 21 évesen is ő mondja meg neked mit (ne) csinálj.
2/7 anonim válasza:
Ha saját pènzedből megy,semmi beleszòlàsa a dologba.
Menj el egy műkörmöshöz és csinàltasd meg.ennyi.
Nem feltétlen anyukàd izlèse szerint kell élned,18èves is elmúltál,
szóval hajrá.
3/7 anonim válasza:
öhm..ez egy kicsit durva, és 15 vagyok, és anyum vett rá, hogy legyen a ballagásomon műkörmöm..
Te pénzed, semmi beleszólása.
4/7 anonim válasza:
21 évesen már régen nem kéne engedélyt kérni arra, hogy mit viselj...
5/7 anonim válasza:
21 évesen azért ultragáz, ha anyuci szabja meg a dolgokat, pláne, ha még saját kereseted is van. Fel kéne már nőni.
6/7 anonim válasza:
Szegénykém! Mi az már , hogy 21 évesen anyukád nem engedi hogy műkörmöd legyen???? Mintha valami rossz dolog lenne.
Nekem 12 éves korom óta van, és imádom, Anyunak is van.
Lennének tippjeim, például, hogy :
-Leszoktat a körömrágásról
-Ápolt lesz a kezed
De szerintem menj el és csináltasd meg felnőtt nő vagy.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De anyunak az a kifogása, hogy tönkretenné a körmömet, pedig még soha nem volt műkörmöm! A saját körmön, pedig sajnos nem olyan szép, mint egy műköröm! A tesómnak már engedték kipróbálni!
2012. jún. 3. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!