A legtöbb nő/lány miért csak ezt a fogyás-hízást ismerik mint testkép változtatási módszer? Miért nem edzenek?
Annyi ilyen kérdés van.Híznom kéne? Fogynom kéne ? És hiába hízik vagy hiába fogy. Attól még nem lesz feszes, jó testük és szép bőrük!!
pl ez a lány: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Most...vagy azt várja hogy dícsérjék, vagy én nem tudom mit hitt...tiszta formátlan a lába és látszik hogy nem sportol semmit ... Ha hízna még rosszabb lenne..
Igen, az tény, hogy vannak olyan lányok, akik tényleg a zsírpárnájuk miatt sír a szájuk, és nem tesznek érte semmit, maximum otthon koplalnak. Viszont szerintem ha valakinek jó alakja van, vagy ha mégis van rajta felesleg, de elégedett magával, akkor miért kellene rákényszerítenie magát a sportolásra? Én például utálok TVt nézni, hiába mondják, hogy mennyire jó dolog, ha nem szeretem és nem akarom, akkor nem csinálom.
Ja, és ezt nem egy otthon gubbasztó zsírdisznóként mondom, hanem elég vékony alkatú lányként. Sőt, én is eljárok hetente 2-3 alkalommal konditerembe, de ennek ellenére nem erre verem magam, és nem nézem le azt aki nem követi a példámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!