Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A legtöbb nő/lány miért csak...

A legtöbb nő/lány miért csak ezt a fogyás-hízást ismerik mint testkép változtatási módszer? Miért nem edzenek?

Figyelt kérdés

Annyi ilyen kérdés van.Híznom kéne? Fogynom kéne ? És hiába hízik vagy hiába fogy. Attól még nem lesz feszes, jó testük és szép bőrük!!

pl ez a lány: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

Most...vagy azt várja hogy dícsérjék, vagy én nem tudom mit hitt...tiszta formátlan a lába és látszik hogy nem sportol semmit ... Ha hízna még rosszabb lenne..

2012. jún. 1. 23:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ezt én se értettem soha.. A mai emberek többsége sajnos lusta. Inkább a könnyebbnek tűnő utat választják.
2012. jún. 1. 23:49
 2/13 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert napiszinten nincs idejük edzeni, és inkább nem esznek.
2012. jún. 2. 10:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Annak a lánynak ott fent nagyon szép teste van, nem gondolod, hogy esetleg nem mindenki szeretne sportolni? Nem kell mindenkinek izmosnak lennie, szerintem inkább ezt kéne felfogni.
2012. jún. 2. 11:18
 4/13 A kérdező kommentje:
szerintem meg azt kéne felfogni, hogy a sport egészséges , míg a "egész nap nem eszek" az nem!... és ki beszélt itt izomról? én arról beszélek hogy feszes, narancsbőrtelen, szép bőr , amit diétával NEM lehet elérni!!! Ezt kéne felfogni.
2012. jún. 2. 11:37
 5/13 A kérdező kommentje:

és hagyjuk már ezt a nincs idejük edzeni. Mindenkinek arra van ideje amire szeretné! Szénbányába dolgoznak egész álló nap talán? Mert akkor megérteném, de ne mond már nekem hogy egy 16 éves lánynak nincs ideje -.-'...főleg nyáron. Én egyetemre járok, most vizsgaidőszak van, biztosítok egy 4 egésze valamennyi átlagot és csodák csodájára mindennap van időm edzeni...

20L

2012. jún. 2. 11:39
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én meg tudod mit nem értek? Hogy neked mért nem mindegy,hogy más mit csinál? Nincs jobb dolgod,mint másokkal foglalkozni? Mindenki el tudja dönteni,hogy mit akar csinálni a testével,nem kell neked itt (egy újabb fölösleges kérdésnél) hirdetni az igét. Tök jó,hogy te ezt csinálod,legyél magadra büszke,de nem kell lenézni senkit,mert nem úgy gondolkodik,mint te.
2012. jún. 2. 12:46
 7/13 anonim ***** válasza:
Fentinek igaza van. Ha felteszel egy ilyen kérdést, akkor meg ne szóld már le a válaszokat, te kérdezted. Mi meg az igazságot mondjuk.
2012. jún. 2. 13:42
 8/13 A kérdező kommentje:
így akarjon segíteni az ember . leszarom miscináltok.
2012. jún. 2. 15:24
 9/13 A kérdező kommentje:
egyébként meg akkor azt kell mondani hogy lusta vagyok nincs kedvem sportolni , nem azt hogy nincs időm.
2012. jún. 2. 15:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Kérdező teljesen egyet értek veled. Én is csak azt látom a környezetemben, hogy mennyire elégedetlen mindenki a testével. Állandóan a vastag combjukat és az úszógumijukat nézegetik, látszik rajtuk, hogy mennyire frusztráltak emiatt. Kitalálnak mindenféle hülye diétát, viszont a tesiórákat elbliccelik, inkább megállnak az épület sarkában és megvárják, amíg a többiek lefutják a napi adagot. Én heti 3 tesióra mellett, még itthon is heti 3x edzek, pedig én mindig is vékony alkatú voltam. Mégis törődök az egészségemmel. Igenis lehet rá időt szánni, még 11. év végén is, amikor küzdök a kitűnő bizonyítványért, angol előrehozott érettségit teszek és mindemellet biosz és kémia faktra járok. Nem akarok cukorbeteg lenni öregkoromra, és nem akarok derék- és lábfájós lenni már 30 évesen. A sportot csak elkezdeni nehéz, utána viszont hobbivá válhat. Felfrissíti testet és az agyat is. Az ember azért kapott izmokat, hogy mozogjon, nem azért, hogy a tv előtt lustálkodjon egész nap. Nekem ez a véleményem. 17/L
2012. jún. 3. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!