Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy hizzak?

Mit tegyek hogy hizzak?

Figyelt kérdés

168magas vagyok es 46kg..16/L..

szeretnek hizni de nem nehezen meg..

a csaladomban szinte mindenkinek sovanyabb tesalkata van..

3honapja rendszeresen tornazok..mult nyaron 2honap alatt 5kg hiztam ugy hogy napont 6-8 ettem..

Olyan valaszokat nemkerek hogy egyel csipszet es hasonlokat , vaggy kritikakat, mivel nem tehetek rola hogy ilyen vagyok.:|

Koszonom elore is az ertelmes valaszokat:)!!

2012. jún. 1. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:

ha ilyen a testalkatod, akkor nehéz ügy.

Esti evések és a kalóriadús italok segítenek, gyümölcslevek, turmixok, sör :)

Minden ebéd után desszert. Most jön a nyár, egyél fagyit, mogyorókrémet, azok hízlalnak.

2012. jún. 1. 21:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Hat ez mind megvan:D..egyedul meg a gyumolcsleveket nem probaltam..

Es mi a velemenyetek a tomegnovelokrol es az edzeshez valo feherjeporrol, es hasonlo keszitmenyekrol??

2012. jún. 1. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi gyógyszert ne szedj, mert az csak károsít...

Minél több kalória. Főleg este egyél, reggelit ne, mert akkor beindul az anyagcseréd, és az nem jó ha hízni akarsz. sok cukor, csoki, és rendes ebéd. egyél tízórait, ebédet, uzsonnát, vacsorát, és vacsi után nasit :)

én így tuti meghíznék, remélem neked is sikerülni fog ;)

2012. jún. 1. 21:51
 4/5 anonim ***** válasza:

azt, hogy ne. Nekem is volt osztálytársam, elvitték orvoshoz is, hogy beteg-e, de semmi baja, csak csontsovány. Mindig bő cuccokba járt emiatt. A srácoknál nem volt hátrányban!!

Esetleg szedjél Béres cseppet C-vitaminnal, az meghozza az étvágyat.

2012. jún. 1. 22:01
 5/5 anonim válasza:
én 175cm 42kg vagyok a sok koplalás miatt, sajna nehéz hízni, próbálom tágítani a gyomromat mert teljesen összeszűkült, jó neked hogy tudsz annyit enni
2012. jún. 3. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!