Mit használjak szoláriumhoz, hogy hamarabb lefogjon?
Figyelt kérdés
Három perc szoli semmit nem fog rajtam, de a 6 perc meg félek, hogy leégetne. Mit használjak? Van valami szoli-krém vagy valami?2012. jún. 1. 20:13
1/9 anonim válasza:
6 perc sztem tuti nem éget meg. 3 perc semmi az ilyen uniós szabványcsöves szoliknál. És igen, van szolikrém is.
2/9 anonim válasza:
6 perctől nem égsz meg...jaja használj szolikrémet..
3/9 anonim válasza:
nem lesz 6 perctől semmi bajod az égvilágon!
az elején ne használj krémet csak utána testápolót 2 3 óra elteltével
4/9 anonim válasza:
Szia!
Vannak 0.3-as EU-s gépek, amitől ne égsz meg, próbáld ki azt. 9 percre mehetsz első alkalommal, használj krémet elötte, könnyebben barnulsz.
5/9 anonim válasza:
a szolikrémet mindenképp javasolnám, mert sokkal hamarabb barna leszel, tovább is tart, és a bőrödet is ápolja. kérd ki a pultoslány véleményét, hogy ő milyen krémet javasolna neked.
6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :) hát, ahol eddig voltam szoliba ott csak a pénzt szedték el de semmi barnulás és most váltottunk szolit barátnőmmel. 3 perc + 2 pert infra az elején barátnőm ettől is leégett kicsit és ez jobban bejött nekem is, mert mintha kicsit sötétebb lennék. ez szoli fajtájától is függ nem, h. milyen az erőssége, hatása? a fekvő és az álló közt hatásra nézve mi a különbség? köszi a válaszokat. :)
2012. jún. 4. 18:36
7/9 Lara86 válasza:
Szerintem az a legjobb, ha váltogatod a fekvőt és az állót. Én állóba 9percre megyek, fekvőbe 12-re. Valakinek az állóba nem barnul a lába, nekem mondjuk nincs ilyen bajom, csak néha lustálkodom :) Mindenképp csokiszoliba kéne elnéznetek. Ott találod azt a bizonyos 0.3-as csövet. Ha fehér a bőröd és könnyen megégsz, vagy kezdő szolis vagy, akkor az lesz a neked való :) És ha látványosabb eredményt szeretnél, akkor használj krémet is. Abban majd segítenek a pultos lányok, hogy melyik a neked való krém (csak nem azok, akikhez eddig jártál... bocsánat) Azóta történt valami?
8/9 Bijjjus7 válasza:
Szia. Csokicsöves gépet javasolnék, oda ha a 3 perc nem látszik akkor menjél nyugodtan 6percre, de vegyél mélybarnító vagy bronzosító krémet, kérj majd segítséget a pultos lánytól, hogy a bőrödnek megfelelőt használd! Ha Eu-csöves gépbe mész oda mehetsz több időre is 9 perc, mert ott nem tudsz megégni! Remélem segíthettem :)
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Hát most egy hónapra leálltunk nyaralások miatt, de augusztus-szeptembertől újra megyünk. Egyébként egy nagyonpicit látszik, hogy barnább lettem - és nem a naptól (nem napozhatok). :)
2012. júl. 17. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!