Férfiaknak alap szépségápolás dolgai?
Gondolok itt arra ,hogy milyen dolgokat végezzen egy ember ahhoz ,hogy azt mondhassa magáról ,jól ápolt.
Én személy szerint borotválkozok rendesen(arcon+lent+hónalj) ezután nyilván kell aftershave arcra:)
Fürdéskor tusfürdő,sampon.
Amikor elmegyek valahova akkor dezodor + Dior parfüm.
Ezeken kívül mi az amit még tehetek?
Van ismerősöm aki szoláriumba jár meg pedikűröshöz. Nem túlzás ez kicsit? Vagy esetleg én vagyok lemaradva?
Akinek eszébe jut bármi nyugodtan írja le ,hogy mi az amit még nem tart túlzásnak.Mondjuk még a szemöldök szedést is el tudnám képzelni.
Végül meg kell jegyezzem ,hogy kifejezetten mackós alkatom van 180magas vagyok,de szeretnék rendesen kinézni. Az öltözködéssel nincs baj ,de a többivel zavarba ejtően tudatlan vagyok..
szoliba járhatsz nyugodtan:) pedikűr nem szükséges,
többi szerintem nagyon rendben van:)
A szoli elmegy, nem rossz, de nyáron szerintem felesleges, amikor itt van az ingyen nap.
A pedikűr meg igenis fontos ! Ha nem otthon csinálja meg magának, akkor szakemberrel. NIncs kiábrándítóbb, mint egy ápolatlan, bőrkeményedéses láb.
A többi amit leírtál, bőven elég, és igényes férfi hatását kelti.
Arcápolás: krém, bőrradír, ilyesmi... kozmetikus néha.
És ha már ott vagy, gyantázhat, meg pedikűr... persze ezek nem kötelező dolgok szerintem. Minden attól függ, hogy mennyi pénzed meg időd van. Mert ezek amúgy kényelmes, kellemes dolgok (najó a gyantázás nem, de még az is jobb mintha magadnak csinálnád :D). Csak hát nekem pl. nincs rá időm. Egyszer kipróbáltam wellness hotelben, nagyon frankó volt, meg utána is jó volt extra ápoltnak lenni, de h rászánjam magam h bemenjek egy szépségszalonba egy halom csivitelő nő közé? :D
Ismerek egy csávót, ő még manikűröshöz is jár. Csajoknak ez tökre bejön állítólag. Mondjuk ő nem olyan metroszexuális alkat látszólag, de folyton kozmetikushoz jár meg arcpakolás meg ilyesmiket vesz. Hát jó lehet neki. De végülis, ha ez kell a nőknek.... lehet nem is akkora áldozat...
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó én sem vagyok az a fém iparban dolgozom így a nagy sulyoktól nem vagyok valami lányos:)) Egyszerűen csak szeretek ápolt lenni. Nekem is az a bajom ,hogy nincs idő sok dologra mert mire végzek jóformán minden bezár.
Viszont pénzem meglenne ezekre a cuccokra.
Hasznos tanácsok voltak. Most végleges szőrtelenítésen gondolkodom ,de az arcom inkább hagyom mert szerintem a pici borosta férfias.
Gombám nincs ,de sajnos bőrkeményedés amit rendszeresen leszedek a habkővel az van. Ennyire gáz?:O
1. Ez természetes,de ennyi erővel a hajvágást is odaírhattad volna ,de gondoltam ez mindenkinek természetes dolog mint a fogmosás:P
Szerintem alap dolog:
- körömápolás (kéz és láb) (nem lerágni, ne legyen gombás!)
- hajmosás
- napi fürdés
- tiszta ruha
- tiszta cipő (szükség esetén ki is kell boxolni)
- borotválkozás
- nagy dolog után fenékmosás (nyilván csak ha van rá lehetőség)
- fogmosás
- fogak rendben tartása (fogorvos)
- gondozott frizura
- ápolt ajkak (ne legyenek kirepedezve - szükség esetén ajakír, pl. labello)
- ápolt bőr (legyen tiszta, és ne legyen olyan mint a reszelő)
Amire ezen felül nekem még igényem van:
- kozmetikusnál arckezelés, ha már indokolt (pl. pattanásos)
- szőrtelenítek mindent (epilátor, gyanta)
- kozmetikusnál a szemöldököm szedetem, hogy legyen valami normális formája
- járok néhanapján szoliba, de nem viszem túlzásba, csak egy egészséges színig, hogy ne világítsak annyira
- pisilés után megtörlöm a fütykös végét, és úgy teszem el
- testápolóval bekenem magam, amikor indokolt (ha kiszárad a bőröm)
- orrszőröm is vágom
Persze ezek olyan dolgok, amire valakinek van igénye, valakinek nincs. Függ a párunktól is, hogy mit szeret, gondolok itt pl. a szőrtelenítésre. Lehet igényes valaki szőrösen is, meg csupaszon is, lényeg, hogy jól érezze magát a bőrében.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!