Átvert a cipész?

Figyelt kérdés
Van egy cipőm aminek az oldala kiszakadt egy ponton. A cipésznek annyi lesz a feladata, hogy meg kell ragasztgatnia. Valamint belül jött még szét hátul a sarkamnál. Oda pedig valami új anyagot kell felvarrnia. Ez a pár beavatkozás összesen 2 ezer forint lesz. Létezik ilyen? A cipőm Converse, arra gondoltam hogy a néni kinézi belőlem, hogy ki tudom fizetni és ezért lett ilyen drága az ára. Elég ideges voltam. Vagy komolyan ilyen drága lenne egy cipész?
2012. jún. 1. 14:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
hát mondjuk egyik nap néztem 3 ezerért lehet venni cipőt a Kenveloba... nem mintha minőségi lenne meg szándékoznék venni, de ettől függetlenül horribilis a 2 ezer forint egy kis javításért
2012. jún. 1. 16:23
 12/18 anonim ***** válasza:

gondolj már bele,elszórakozik vele tuti 1 órát, ha nem többet. Te dolgoznál 1 órát 500 forintért?

A takarítónőm is egy ezrest kap, és neki nincs rezsi és anyagköltsége

2012. jún. 1. 16:25
 13/18 A kérdező kommentje:
csak legyen úgy, hogy 1 órát elszórakozik vele! múltkor is elvittem és körülbelül 2 hét után szétjött a cipő ott, ahol ő "megjavította"... ilyen esetben egyébként ti mit tennétek?
2012. jún. 1. 16:29
 14/18 anonim ***** válasza:
vidd akkor másikhoz
2012. jún. 1. 17:14
 15/18 A kérdező kommentje:
jó mi vagyok én hogy futkározzak mindenfelé? ha szétjön megint tuti beolvasok neki...
2012. jún. 1. 18:01
 16/18 anonim ***** válasza:

2 ezer forintért tök jó...

Nekem a cipőm sarkáról lejövő kis részt, abban a Mr. Minitben vagy miben 5 ezerért akarták felrakni.

Apám elvitte cipészhez, egy ezres volt...

2012. jún. 2. 13:18
 17/18 anonim ***** válasza:
A 2000 az nem drága, mit gondoltál, cipész 100 forintot kér el?
2012. jún. 2. 13:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Gondolom tisztában vagy vele utolsó, hogy 100 és 2000 forint között van átmenet is.
2012. jún. 2. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!