Átvert a cipész?
Figyelt kérdés
Van egy cipőm aminek az oldala kiszakadt egy ponton. A cipésznek annyi lesz a feladata, hogy meg kell ragasztgatnia. Valamint belül jött még szét hátul a sarkamnál. Oda pedig valami új anyagot kell felvarrnia. Ez a pár beavatkozás összesen 2 ezer forint lesz. Létezik ilyen? A cipőm Converse, arra gondoltam hogy a néni kinézi belőlem, hogy ki tudom fizetni és ezért lett ilyen drága az ára. Elég ideges voltam. Vagy komolyan ilyen drága lenne egy cipész?2012. jún. 1. 14:02
1/18 anonim válasza:
Nem majd 500-ért fog a büdös cipődön munkálkodni...:D
Hol élsz te?:D
4/18 anonim válasza:
Azért nem semmi hogy azt gondoltad hogy pár száz forintért fog neked valaki egy cipőn dolgozni:)
5/18 anonim válasza:
2000 drága? nekem annyiért vasalják a cipősarkaim. nemhogy 2 javítás, meg anyag,meg ragasztás....
Hol élsz te?
7/18 anonim válasza:
Légyszi írja még le vki hogy hol élsz te? XD
9/18 anonim válasza:
Hol éltek ti?:D Ne utánozzatok:D
Ui.: első:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!