Akik regisztrálva vannak E-BEY-en? (Nagyon fontos! )
Figyelt kérdés
Kérlek segitsetek nekem! Elég új vagyok és nem tudtam hogy ha rá megyek a "Buy it"-re akkor úgy irta ki, hogy megnyertem ezt a terméket és hogy csak kikell fizetnem.. Én meg félreértettem dolgokat és megint rámentem erre a gombra és vagy 3x is beletette igy a kosárba egy elég drága sarut...Vagy 25000ft-ot kellene kifizetnem. És ráadásul ugyanaz a saru 3x.. Mit tudok cisnálni? Azt hallottam hogy ha nem fizetem ki akkor kitörölnek teljesen és hogy elég nehéz visszaregisztrálni. Kérlek segitsetek! Valahogy kikell onnan törölnöm, nem akarom hogy töröljenek.. Akartam irni az eladónak de nincs fent e-mail cim..Mitcsináljak?:/2012. máj. 31. 20:48
1/1 anonim válasza:
Az egy dolog hogy a kosárba betetted de azt még hitelesítened is kell a vásárlási folyamat végén. Ha csak a kosárban van akkor no para, ne szard össze magad, egyszerüen töröld a kosaradból mint egy webhopban. Ha valóban megvetted akkor szívás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!