Nagyon nagy az orrom?
Figyelt kérdés
Nagyon zavar az orrom nagysága és mindig takargatom..az iskolába nem szólnak be az orrom miatt..Nincs önbizalmam se..:((
2012. máj. 31. 15:58
1/18 anonim válasza:
Ezt komolyan kérdezted? :D
Nekem nagyobb az orrom és még kampós is kicsit (nem, nem vagyok zsidó), mégsem érdekel. Sosem okozott gondot az orrom nagysága senkinek.
2/18 anonim válasza:
Ne takargasd. meg amugyis mondj egy olyan embert akinek nincsenek szépséghibái...
3/18 anonim válasza:
Nem nagy. Az iskolában a gyerekek nagyon éretlen szinten vannak, ezért csúfolják a többiek. Attól mert nincs pisze orrod, még lehet szép, és nekem a tied kifejezetten tetszik. Ne adj a csúfolódók véleményére, valószínű bajuk van saját magukkal, azért fognak ki másokat h eltereljék magunkról a figyelmet.
5/18 ღCsajsziiღ válasza:
Istenem bárcsak ekkora orrom lenne.:|
6/18 anonim válasza:
szerintem teljesen normális orrod van. miért takargatod?! :)
8/18 anonim válasza:
banyek
izibe kerj bocsanatot a burgonyasoktol..
baze szorakozol..?
banyek megyek beszipuzok egy fel technocolt..
ilyet maan..
de hogy valaszoljak is.. ne csak hoborogjek..
baar ilyen kerdesre..
ahh
nem nagy az orrod
inkabb a szemelyiseged takargasd..
nem is ertem meert valaszolok ilyen aszsagra komolyan..
ahh nem eleg a szipu.. maybe..
csokolom
9/18 anonim válasza:
Igazad van utolsó, menj és szipuzd el a maradék agyadat is.
10/18 anonim válasza:
lehet nem jott le
de
klassz az orra! kifejezetten
baarcsak nekem lenne olyan
igy ertettem..
huna techn..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!