Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Modell szeretnék lenni....

Modell szeretnék lenni. Lehetséges lenne ez? 15/L

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, szőke derékig érő hajam van, zöld szemem, a bőrszinem elég világos, 155-160 cm között vagyok és 45 kg.. nagyon szeretnék modell lenni, az sem lenne baj ha később mondjuk egy 2-3 év múlva, csak kiváncsi vagyok rá h lehetnék-e?! és ha igen hogy kezdjek bele ebbe az egészbe? a válaszokar előre is köszönöm:) !
2012. máj. 30. 19:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem alacsony vagy hozzá.
2012. máj. 30. 19:26
 2/13 A kérdező kommentje:
szóval szerinted körülbelül minden rendben csak a magasságom nem? :(
2012. máj. 30. 19:28
 3/13 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján ez tűnik problémának(a magasságod). A többiről nem tudok nyilatkozni, azt se tudom hogyan nézel ki:)
2012. máj. 30. 19:33
 4/13 anonim ***** válasza:
igen alacsony vagy :/
2012. máj. 30. 19:36
 5/13 A kérdező kommentje:
értem.. ht akkor sajnos ez a vágyam nem fog teljesülni.. :( azért köszönöm szépen a válaszokat! :)
2012. máj. 30. 19:43
 6/13 anonim ***** válasza:

egy leírás alapján nem igazán lehet megítélni, vagyis de, a magasságod nagyon kevés hozzá. Ha 15 évesen nem vagy magasabb, annyit később sem nagyon fogsz nőni, a modelleknél pedig minimum 172-176 cm kell...: (

de esetleg megpróbálhatsz jelentkezni statisztának, vagy vannak ilyen ügynökségek, akik direkt reklámokba meg ilyen helyekre keresnek embereket, esetleg olyanoknál próbálkozz, ott talán nem olyan nagy hátrány a magasságod.

pl: [link]

2012. máj. 30. 19:59
 7/13 anonim ***** válasza:
Mindenki modell akar lenni????
2012. máj. 30. 20:04
 8/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,ezen még gondolkozom nagyon jó ötlet amit írtál.. hát nem tudom :/ én inkább ilyen "kifutós" modellkedésre gondoltam volna amúgy..:)
2012. máj. 30. 20:07
 9/13 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, csak azt h én az szeretnék lenni, mindenkinek a maga döntése.. amugy én egy olyan embert sem ismerek aki az akar lenni, biztos h nagyon sok van,csak az én ismerőseim között nincsen...
2012. máj. 30. 20:12
 10/13 anonim ***** válasza:

Fotó modell lehetsz,szerintem.

Ismerek egy lányt,miskolci. Magas,175 cm, 16 éves,és most kínában van kint fotózáson..szerintem próbáld meg,nem veszíthetsz.:)

2012. máj. 30. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!