Mi a véleményetek az úgy nevezett PÁWÁkról? (Pólus, Árkád, Westend, Aréna)
Én csak röhögök rajtuk. Azt hiszik, hogy annyira menők, lenéznek mindenkit, közben pedig szánalmasak. És nincs köztük férfi példány. Lehet, hogy kukija van, de attól még nem férfi. :D
Ja, és ha csak "nagyon divatosan" öltözködik, de mellé nem beképzelt, az nem gáz.
ők azok amíg itt hülyeséget kommenteltek megk*rják a csajaitokat persze ha van :D Annak a feltétele, hogy elviszik a csajaitokat a magabiztosság(nagyképűség)
amúgy meg egyetértek, hogy undorítóan néz ki 1-2 mint egy 12éves kislány..
mielőtt belém kötnétek én is szeretek divatosan öltözni, barátaim sokszor mondják rám hogy páva vagyok, de heti 4x lejárok edzőterembe és azért a 100kg 4-5 belemegy másféléve van barátnőm (nem csaltam meg ;))és suli mellett melózok
Köszönöm a válaszokat!:D Összesítve meg is értettem miért hívják őket páwáknak , mert kb annyi eszük van mint egy pávának.
U.I.:A sok MADÁR agyú!:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!