Hasam elég látható a szőr. Mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
Én olyan kérdéssel foprulok hozzátok,hogy a hasamon (köldöknél) van szőr.nem sok mint a férfiaknak de van, és eléggé látható.. elszeretném tüntetni, mert nagyon zavar és már sokan megjegyezték pl.: strandon :/ borotváljam le de akkor megerősödik a szőr nem?? vagy gyantázzam/ epiláljam??
értelmes válaszokat lécci!
2012. máj. 29. 18:52
1/5 anonim válasza:
Nekem szerencsém van, nagyon kevés szőr nő oda, kitudom szedni szemöldökcsipesszel. :DD Amúgy én a helyedben gyantáznék..asszem. :))
2/5 A kérdező kommentje:
és nem lesz látható mikor visszanő az amit szemöldök csipesszel kiszedtél?
2012. máj. 29. 19:14
3/5 nnuss válasza:
Nehogy legyantázd vagy leborotváld!!!! Akkor csak erősebbek lesznek a szőrszálak. Ha sokat vagy napon kiszőkül és akkor már alig lehet látni. Nekem is viszonylag szőrös a pocim, de én egész nyáron a napon vagyok bikiniben és nem is lehet látni miután kiszőkül. :D
4/5 anonim válasza:
Szerintem gyantázd, vagy epiláld le! Így gyengülni fog idővel a szőr.
Én fiú vagyok, és rendszeresen epilálom a hasam, meg mindenhol máshol is, és már sokat gyengült az egyébként jó erős és dús szőrzetem.
5/5 anc válasza:
szőkítsd ki! drogériában (DM, Rossmann) lehet kapni szőkítőport, és egy csomag nagyon sokáig elég. én ezt javaslom. ha mindenképpen szeretnéd eltüntetni, akkor csipesz / gyanta. egy idő után a csipesszel való szedés is megritkítja a szőrt, sőt, van hogy vissza sem nő, gondolj csak a szemöldökre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!