Mit kezdjek magammal? Az arcbőröm nagyon csúnya, mitesszeres, a hajam lelapul, mindenem csupa szőr. Milyen "nagytakarítást" javasoltok? Nem kiskamasz vagyok, huszonéves.
1. Kozmetikus, kitisztítja a bőröd
2. Itt lehet gyantáztatni is vagy otthol magad is megcsinálhatod
3. Fodrász, kérd meg, h olyan formát vállaszon ami a fejtetőnél kicsit megnagyobbodik, te meg otthol egy kicsit fel is tupírozhatod.
Remélem tudtam egy kicsit segíteni :)
Szia!
Nem ártana egy vérvétel amit endokrinológus ír ki, mert nekem is ezek voltak a problémáim (pattanásos bőr, de arcon, háton, mellkason, túlzott szőrösödés, zsíros arcbőr és haj), a hormonjaimmal voltak a problémák, de gyógyszerrel helyrehozták gyorsan.
De írok otthoni "nagytakarítási tippeket" is :-)
arc: kamilla teás gőzölés, lehet kapni méz szappant, amivel ha naponta többször átmosod az arcod akkor sokkal tisztább, mattabb lesz, egy ügyes kozmetikus kiszedi a szemöldököd pár száz forintért
haj: fodrász, kérd, hogy vágjon neked dupla formát, aminek az a lényege, hogy a hajad tetejét rövidebbre vágja, így az nem lapul annyira le, hiszen a súlya nem húzza le, esetleg még annyi, hogy ne vasald, mert az is lapítja szerintem, egy göndör/hullámos frizura szerintem jobban megfelelne neked
Remélem segítettem. Fel a fejjel ! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!