Csajoknál a helix piercinget melyik fülbe kell tenni? L/21
nemrég csináltattam a bal fülem tetejére helixet, azt hiszem nem jól. mert figyelem minden csajnak a jobb-ba van és nekem a balba.
a pasiknál pl balba teszik mindig. azt mondják, ha pasinak jobb fülbe van, az b*zi. na már a fiuknak két fülbe az meg már cs*csk@ság. de most a csajoknál meg miért a jobb-ba van?
hát képeken mondjuk pl csajoknak láttam bal oldalon az ajak piercinget. azon is gondolkodom lehet megcsináltatom :D.
de az, h szinte mindnek jobb oldalt van, azért van oka szerintem..
Nekem a jobb fülemben van helix piercing. Az oka prózaian egyszerű: bal oldalon szeretek aludni. :)
Persze azt nem gondoltam hogy ilyen gyorsan gyógyul majd. (szúrás után két héttel már vígan aludtam rajta)
Mondjuk szúrás előtt megkérdeztem van-e jelentősége az oldalnak, gondoltam aki piercing szúrással foglalkozik az biztos tudja, de azt a választ kaptam hogy teljesen mindegy.
Egyik barátnőmnek bal oldalon van, és azzal cseszeget hogy a bal oldalon illik egy nőnek helix piecinget viselni.
Én meg tudod mit mondok? Megcsináltatom a másik oldalra is, és akkor a dilemma el van döntve.
Szerintem nincsen amúgy jelentősége, ahogy neked tetszik és kényelmes.
A testékszerek viselésének pont nem az lenne a célja, hogy mindenkinek ugyanott és ugyanolyan legyen.
nekem is a balban van a helix
az ajakpiercingem meg jobboldalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!