Szerintetek ő szép?
2012. máj. 28. 00:32
11/24 anonim válasza:
szép
szerintem közelít a 30 hoz.
12/24 anonim válasza:
Szép, szép, de ez az a mű szépség, nekem nem tetszik. Egyébként olyan 22-25 körülire tippelem, de lehet hogy beugratós kérdés, és csak 18 :)
13/24 anonim válasza:
Jessica Burciaga a legszebb :)
még playmate is volt
14/24 anonim válasza:
én 26 vagyok és fiatalabbnak nézek ki, mint ő, tehát 28-30-ra tippelem. de egyébként nagyon szép csaj!!!
15/24 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, bár tény, hogy "megcsinált" de szerintem az még ezen a szinten nem baj, pont belefér és ízléses.
Egyébként szerintem nem idősebb 25nél
16/24 anonim válasza:
Szerintem szép, bár egyik-másik kép biztosan retusált egy kicsit. A kora 19-20 év lehet. :-)
17/24 anonim válasza:
Nyilván nem mindegyik képen ugyanannyi idős azért hülye a kérdés...egyébként 30 éves most.
18/24 anonim válasza:
Szép, egzotikus. Mondom csaj létemre:D
19/24 A kérdező kommentje:
de kb egy időbe készültek
2012. máj. 28. 13:11
20/24 anonim válasza:
Én 26-28 közé tippelném, és sztem szép, bár nekem egy kicsit túl barna a bőre...
És nem is tévedtem sokat, mert a Gugli szerint 29 éves :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!