164 cm 55 kg . Ez nagyon sok? Mennyit kéne fogynom hogy normál legyek?
Figyelt kérdés
Ma edzésen megmértek és azt mondták ez sok.Amúgy a méreteim: csípő:80 derék:64 mell:79 comb legvastagabb része:49 cm
mennyit fogyjak,hogy normál legyen?Mi lenne az ideális?
2009. jún. 29. 19:32
1/15 anonim válasza:
EZ az ideális!!! milyen edzésen mértek? anorexia nervosa club?:S eszed ágába se legyen fogyni! van ideális testsúly kalkurátor, ami alapján még 2-3 kg-mal kevesebb is vagy, mint kellene. nem mondom, hogy hízz, de fogynod semmiképp sem kell,oké?
2/15 anonim válasza:
hát szerintem legfeljebb 1-2 kg-ot fogyj!
én 175 cm vagyok és 60kg. és 55 szeretnék lenni.
3/15 anonim válasza:
Te jó ég, ki mondta neked, hogy fogynod kell? Én 166 centivel és 63 kilóval sem érzem, hogy fogynom kellene! Igaz nem vagyok modell alkat, de kövér sem!
4/15 anonim válasza:
hány éves vagy?egyébként vannak tiniknek is kalkulátor,tessék ez az:
Egyébként eszed ágában ne legyen fogyni,ez pont jó,emellett mozogsz is ezek szerint.Ez tökéletes:)
Nekem normál testsúly jött ki,de nem igazán tetszik nekem az alakom,de a tied pont jó.
14/L
5/15 anonim válasza:
Ez teljesen normális, nem sok egyáltalán. A méreteid is rendben vannak. Aki azt mondta fogynod kell nagy hülye lehet.
6/15 anonim válasza:
én 164 cm, és 56 kg, és tökéletes az alakom, nagyon jól néz ki.
7/15 anonim válasza:
Teljesen jó, nem kell fogynod, aki ezt mondta, egy nagy hülye!
8/15 anonim válasza:
Én 168 vagyok és 55 kiló.Engem kicsit soványnak mondanak,tehát a te súlyod teljesen ideális!
Ne fogyókúrázz!
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Megnyugodtam kicsit : ).Amúgy 16 éves vagyok,és atlétikára járok,azt mondták kicsit kéne fogynom.Köszi még egyszer mindenkinek.
2009. jún. 29. 21:24
10/15 anonim válasza:
nekem a hasad a parameterek alapjan picit nagynak tuni ka tobbihez kepest, de eloben lehet jol nez ki. amugy az 55 kilo neked idealis, szoval nincs okod aggodalomra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!