Srácok! Szépnek találjátok a képen látható lányt? Hány éves lehet szerintetek?
2012. máj. 24. 23:29
11/34 anonim válasza:
Szépek az ajkai, nekem nagyon bejön. 20-nak tippelem.
12/34 anonim válasza:
nem, de nem is ásnám el
mittomén 15-16 ? :D
13/34 anonim válasza:
19-20 korul lehet. Nem extra szep, de sminkkel, osszevalogatott ruhakkal sztem lehet belöle "jocsajt" csinalni.
14/34 anonim válasza:
szép,sokat ki lehet hozni belőle...20 éves
15/34 anonim válasza:
16/34 anonim válasza:
@előző
emlékszel esetleg arra a német fejű srácra is? :D
az is feltette megannyiszor a kérdését...szerintetek hány évesnek nézek ki, 177 cm vagyok, bejövök a lányoknak, alacsonynak számít -e ez a magasság 22 évesen stb stb.-..? :D
szőke, szögletesfejű figura :D
17/34 anonim válasza:
lol én emlékszem rá :D lehet egy és ugyanaz az ember teszi ki a kérdéseket, csak feltűnési viszketegsége van. ennyire pihetagyú nem lehet valaki, de tényleg :S (mármint akik valóban a képen voltak)
18/34 anonim válasza:
XD Te azzal szórakozol, hogy az embereket ostromlod, hogy találják ki hány éves vagy? Hány ilyen kérdést raktál már fel? :D Komolyan megszakadok. XDDD
19/34 anonim válasza:
Olyan nagy orrod van, h a vak ember eltapogatna rajta Moszkváig.
Egyébként szerintem csúf vagy nem is kicsit. 42-nek tippellek.
20/34 anonim válasza:
Szerintem jó csaj vagy! Ne hidd el,ha véletlenül valaki mást ír! Megértem, miért raktad fel a képet, szívesen megértenélek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!