Szőrös a hasam lány létemre, mit csináljak?
Nekem is olyan a hasam (köldököm alatt).
2-3 éve egyszer idegességemben leborotváltam (meg is bántam), azóta fekete szőr nő vissza. Most szemöldökcsipesszel szedem, mert nincs türelmem kivárni míg megnő akkorára, hogy gyantázni tudjam. Én is így vagyok vele mint te, hogy jó alakom van, nemsokára megyünk nyaralni (tengerpartra) és kicsit félek majd levetkőzni, ugyanis elég sokszor be szokott nőni a szőr (amit kénytelen vagyok utána kipiszkálni) ezért kis sebhelyek (hegek) lettek a hasamon. Most egy kenőccsel kenem, hogy elmúljon nyaralásig. Első pár nap biztos rossz lesz, mert elég fehér a bőröm, de miután lebarnulok már nem lesz annyira feltűnő.
Ha kertes házban laksz menjél ki napozni, barna bőrön kevésbé látszik. :)
Nekem is olyan (volt) a hasam és egy kicsit a bajuszom is...de mostanra jutottam el odáig h rávegyem magam a változásra!Ezért nekiestem epillátorral.Sokkal gyengébb tőle és a napozást én is ajánlom ;) .Eleinte fáj,de ha megszokod havonta 1x elég megcsinálni és többé nincs vele gondod.Bánom h hamarabb nem foglalkoztam vele és már csak a strand gondolatától rosszul voltam...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!