173cm 60 kg. Sok?
BMI szerint tökéletes. Nem sok. Ha neked sok akkor az agyadban van probléma.
Én 172 vagyok és 67 kg. És teljesen megvagyok elégedve magammal.
hát én meg azt mondom, hogy egyáltalán nem sok
án ugyanilyen magassággal 62 kilósan voltam csúcsformában, mindenki dicsérte az alakom
persze a súly eloszlása is fontos, de a 60 kg egyáltalán nem sok ilyen magasságnál
Dehogy sok, ideális testsúly. De nem minden a kg, ebből nem lehet megállapítani, hogy nézel ki, ugyanis 2 azonos súlyú és magasságú ember is nézhet ki tök máshogy, alkattól, eloszlástól, izomtömegtől függően.
Szóval az, hogy valaki a tiednél kevesebb súllyal néz ki jól, az nem jelenti azt, hogy neked is az kéne, ugyanígy fordítva. Ne a mérleget nézd, hanem a tükröt. Ha jól nézel ki, szép formás vagy, jó alakkal, kit érdekel, ha a mérleg többet mutat? A súlynál arra figyelj, hogy az egészséges határon belül maradj, pl. A BMI-d legyen 19 és 25 közt, ezen belül találd meg azt, ami neked ideális, ez nem feltétlenül az alsó határ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!