Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Süppedés "heg" hogyan tudnám...

Süppedés "heg" hogyan tudnám eltüntetni?

Figyelt kérdés
Az orromon van egy körülbelül 3 mm es kis kör alakú süppedés. Ez olyan 2 éve van ott...pattanásosodtam és ez maradt meg belőle. A mélysége nagyon minimális, annyira hogyha minimálisan megveszítem az ujjaimmal a bőrt az orromon akkor már nem is látszódik, viszont normál állapotban eléggé észrevehető. Próbáltam már contrabutex gél el kenni de nem használ, ahhoz szerintem túl régi ez a "heg". Valakinek esetleg lenne ötlete saját tapasztalatai alapján hogy hogyan lehetne eltüntetni? Esetleg a bőrcsiszolás segít? Köszönöm a válaszokat.
2012. máj. 24. 11:38
 1/1 anonim ***** válasza:
A Contactubex nem ér semmit. Vannak más hegkezelők is, amiket jobbnak harangoznak be, de hát fene tudja, arról nem is beszélve, hogy elég drágák... Esetleg plasztikai sebésszel/bőrgyógyásszal kéne konzultálnod, hogy lehet-e valahogy, mondjuk kémiai hámlasztással vagy lézerrel segíteni a problémán. Igazából sehogy se jöhetsz ki olcsón:/
2012. máj. 24. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!