Szerintetek is gyönyörű Jennifer Aniston?
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 01:11
2/10 anonim válasza:
Korához képest nagyon jól tartja magát:) Ráadásul nagyon kedves, mosolygós arca van:)
3/10 anonim válasza:
Az lehetne, ha az arcát fel nem fújatta volna.
4/10 anonim válasza:
A szögletes álla miatt nem tetszik az arca, de tény hogy jól tartja magát a korához képest.
5/10 anonim válasza:
Nekem mindig is nagyon tetszett, szerintem különleges, karakteres arca van. Nem valami bájos, inkább markáns.
6/10 anonim válasza:
szerintem az:) Nagyon szép csaj!
7/10 anonim válasza:
Szerintem szép, és nagyon csinos is... Csak nem értem, hogy miért nincs még gyereke, olyannak tűnik, akiből jó anyuka lenne.
8/10 anonim válasza:
Úgy összességében igen, a maximumot hozza ki magából. Fura arca van, nem mindennapi, főleg a szeme nagyon szép.
9/10 anonim válasza:
Nem az esetem, de azért tényleg szép. :)
10/10 anonim válasza:
szerintem gyönyörű, imádom, kedvenc színésznőm *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!