Mivel tudnám vékonyítani a combom?
Figyelt kérdés
Vékonyítani szeretném a combomat,szoktam guggolást csinálni..ettől még vastagabb lesz?
Megéri csinálnom vagy hagyjam abba?
2012. máj. 23. 13:50
1/4 anonim válasza:
napi 150 guggolás,fél óra szoba-vagy rendes kerékpár,lehetőség szerint úszás (gyorsúszás,vagy kutyaúszás) napi 20 perc aktív futás megéri ;)
2/4 anonim válasza:
Rossmannban kapható Eveline karcsúsító krém!!!
Ha rendszeresen használod, nagyon jó eredmény érhető el vele, utána pedig elég már csak ritkábban használni.
Nekem 5 cm-rel karcsúbb lett a combom körmérete tőle és extra feszes és sima lett!
3/4 anonim válasza:
Én is karcsúsító gélt ajánlanék, az amit írtak, az nagyon jó, meg a Sunfleur karcs. gélje is.
Mivel helyi fogyás nincs, meg helyi zsírégetés se, helyi kezelés attól még lehet. És aki azt mondja, hogy nem válik be, az hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!