Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mivel tudnám vékonyítani a...

Mivel tudnám vékonyítani a combom?

Figyelt kérdés

Vékonyítani szeretném a combomat,szoktam guggolást csinálni..ettől még vastagabb lesz?

Megéri csinálnom vagy hagyjam abba?

2012. máj. 23. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
napi 150 guggolás,fél óra szoba-vagy rendes kerékpár,lehetőség szerint úszás (gyorsúszás,vagy kutyaúszás) napi 20 perc aktív futás megéri ;)
2012. máj. 23. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Rossmannban kapható Eveline karcsúsító krém!!!

Ha rendszeresen használod, nagyon jó eredmény érhető el vele, utána pedig elég már csak ritkábban használni.

Nekem 5 cm-rel karcsúbb lett a combom körmérete tőle és extra feszes és sima lett!

2012. máj. 23. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is karcsúsító gélt ajánlanék, az amit írtak, az nagyon jó, meg a Sunfleur karcs. gélje is.

Mivel helyi fogyás nincs, meg helyi zsírégetés se, helyi kezelés attól még lehet. És aki azt mondja, hogy nem válik be, az hazudik.

2012. máj. 23. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Az "Eveline" mennyibe kerül?
2012. máj. 23. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!