Axe excite vagy dark temptation?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik jobb? Esetleg még az energyblast,ha tudjátok melyik azt mert nekem az jobban bejön,de inkább a lányok véleménye számít :) 16/f2012. máj. 21. 15:19
1/3 anonim válasza:
excite! iiiimádom az illatát :D
16/L
2/3 anonim válasza:
Egyik se a fenti kettőből, a harmadikat így most nem tudom. Annyira tömeg illatok, hogy nem tudja az ember semmihez kötni. A legtöbb lánynak fontos, hogy szagról is felismerje a pasiját, az meg elég cikis, ha minden második pasi után megy, mert ugyanaz a szag. :D
Inkább aszerint válassz, ami neked bejön szerintem, ha már. :D (szvsz inkább old spice, ha már tömegillat :D)
3/3 anonim válasza:
"A legtöbb lánynak fontos, hogy szagról is felismerje a pasiját, az meg elég cikis, ha minden második pasi után megy, mert ugyanaz a szag. :D" Hát ez LOL:D Milyen fontos dolgokat tartanak ma szem előtt a lányok:D Amúgy arcról nem ismered meg vagy wtf?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!