Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hardcoros lányok hogy öltözköd...

Hardcoros lányok hogy öltözködnek?

Figyelt kérdés

milyen a hajuk , cipöjük , nadrágjuk , sminkjük ?

tudtok linkelni képet rola?

én csak egyet találtam.egy kissé gothos de azt irják hardcoros.nagyon tetszik a stilusa

elsö kép

[link]

2012. máj. 20. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Kifejezett öltözködésük nincs igazából,de nyilván nem kiskosztüm.A rájuk jellemző stílusjegyek: agyon vannak tetoválva főleg a mellkas és a karok végig,fültágító,meg piercingek.

Akit te linkeltél az cybergoth szerintem.

2012. máj. 20. 20:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Elsőben van igazság, habár amit linkeltél, az nem tipikus cybergoth. Ők máshogy néznek ki, extrémebben.

Ami a kérdést illeti, szakadt vagy annak kinéző ruhák, főleg fekete-szürke-fehér színekben. Ugye a tetoválás(sokszor egész testen) és a fültágító nagyon elterjedt. Piercing is elég sokszor van. Festett haj, fekete, barna egy másik színnel, pl. szőkével. Tornacipő, az is inkább sötétebb színekben.

Ennyit tudtam kb. összeszedni, remélem hasznos.

2012. máj. 21. 18:47
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2012. jún. 3. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!