Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Modellkedhetnék ilyen magasság...

Modellkedhetnék ilyen magassággal, alakkal és arccal?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm mesélte, hogy volt 150 centis barátnője, aki modellkedett. Kifutóra nem mehetett, de újságokban és ilyen helyeken viszont szerepelt.

Én 18 vagyok, 154 centi és 40 kg. Méreteimet tekintve 80-60-80. Lábméretem 37-38. Képet csak és kizárólag privátban küldök, s akkor, ha kapok településnevet, hogy az illető honnan jött (biztonsági okokból).

2012. máj. 20. 12:09
 1/6 anonim válasza:
Hááát... én nem nagyon tudok egy 155 centist modellként elképzelni. Maximum, ha 10 centis magassarkút adnak rá... Mondjuk nekem könnyű, mert magas vagyok...
2012. máj. 20. 14:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát menj el modellügynökségekhez és vagy foglalkoztatnak, vagy nem. Ezt nem te döntöd el. Az én méreteim mondhatni tökéletesek, de van piercingem és több színű a hajam, ezért bizonyos helyeken nem foglalkoztatnak. Egyszínűre festeni meg nem vagyok hajlandó.
2012. máj. 21. 13:13
 3/6 anonim válasza:
hát nem igazán.. nagyon ritka..van egy modelles ismerősöm.. aki modelleket fotóz stb.. mind 1 ez lényegtelen.. de mondta hogy 174 körül vagy benne újságokba meg minden.. ez a fotó modell.. viszont 176 felett mehetsz a kifutóra.. :)))
2012. máj. 21. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem 175 centi alatt senki se menjen modellnek! Sőt külföldön 180 + az elfogadott

Még én se modellkedem .. 176 cm vagyok :)

2012. máj. 24. 14:12
 5/6 anonim válasza:
154 cm -el semmi esély hogy felfegyenek modellnek .
2012. máj. 26. 23:51
 6/6 anonim válasza:
szerintem megpróbálhatod, de 154 cm-el csak fotómodellként lehet esélyed...egyik ismerősöm modell, gyönyörű szőke hosszú haj, kék szem, de nagyon alacsony ő is 150 cm. ugyan már kiöregedett a szakmából(25 éves) de annak idején megjárta a közel-keletet és amerikát is :) ha szép vagy és megvannak az adottságaid megéri :) csak arra figyelj melyik modellügynökséghez jelentkezel :) 14/L
2012. júl. 14. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!