Van korhatár a piercing készítéshez?
Én a magam részéről nem érdeklődöm a testékszerek iránt, fogalmam sincsen ez hogyan működik, de a húgomhoz cserediák jön, aki szeretne nálunk piercinget csináltatni, lévén Magyarországon jóval olcsóbb mint náluk.
A szülő engedné, viszont nyilván nem megoldható, hogy jelen legyen, szükséges valamilyen formanyomtatványt kitöltenie, vagy egy 16 éves lány már egyedül is csináltathat ilyet?
A törvény, vagy üzlet szabályozza ezt?
Debrecenben melyik helyet javasolnátok, ami megbízható?
Előre is köszönöm a segítséget :)
Én ahol csináltattam,ott ki volt írva,hogy 18 év alatt csak szülői engedéllyel lehet. Ezt konkrétan nem tudom,hogy ellenőrzik,én már 18 felett voltam akkor. De elnézve a sok 13 éves csírát telelyuggatva,nem gondolom,hogy mindegyik szülője engedte volna..szerintem be kell próbálkozni pár helyen,nem veszik komolyan ezt. Személyit el sem kérik,ha kinéz 18-nak,kérdés nélkül belövik. Én is kinéztem 15-nek a8 évesen.:)
23/L
Köszönöm :)
Én is elmúltam már pár éve 18, csak azért érdeklődöm, mert nem lesz olyan sok szabadidejük, hogy szalonról szalonra mászkáljanak. Nem szeretném, hogy egy papír aláírásán múljon az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!