Hónaljfolt: az hogy lehet, hogy van, akiről ömlik a víz sportolás után (egyik oszt. Társam pl. ), és semmi folt, nekem meg MINDIG van, még akkor is, ha ülök, és nem csinálok semmit? Stresszes se vagyok, és mégis.
Talán jobb izzadásgátlója van. Vagy megfelelőbben öltözködik. Például én is eléggé leizzadok sportolás közben, de a hónaljamban nem szokott folt lenni. Egy barátnőmnek meg nem csak hogy folt van, hanem pillanatok alatt be is sárgulnak hónaljban a pólói, jó ronda. Szerintem a különbséget az okozza, hogy egyrészt mindig olcsó, gagyi dezodorokat használ, másrészt sok műszálas ruhát hord. Én csak a bevált dezodorom használom (addig kerestem, amíg olyat találtam, amivel valóban nem izzadok), és csak pamut ruhákat hordok, mert ezek szellőznek.
Különben meg nem ciki, csak maximum a tinik között, de ők kinövik.
Ja. Ezek szerint tinik vagytok?
Ott ugyanis hormonális oka van a dolognak. Amikor az ember elkezd érni, akkor nagyon erősen izzad általában. Utána majd ez csökken. Könnyen lehet, hogy te most ebben a fázisban vagy, nála meg még egyszerűen nem kezdődött ez el.
Én amikor nehéz fizikai munkát végzek kint a napon reggeltől estig. Akkor az arcomról szó szerint folyik le az izzadtság.
De nekem se foltos ott :)
én is ilyen voltam, tényleg nem tudtam akármit felvenni, baromira feszélyezett, és emiatt még jobban izzadtam. amúgy lelki dolog nem lehet? nekem 100%, hogy emiatt volt.
amúgy van egy exodor nevű szer(sokan le fognak szólni, tudom) attól nem izzad egyáltalán a hónaljat. ha nem rendszeresen használod szerintem nem vészes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!