El fog múlni ez a folt?
Két napja rakodás közben ráesett egy dísztárgy (gömb alakú) a jobb mellemre, és tegnap vettem észre hogy a helyén egy folt jelent meg, ami nagyon fáj. Szerintetek el fog múlni vagy jobb lenne inkább megnézetni dokival?
Uhhh ez nagyon durván néz ki! :S
Nekem még nem volt ilyen, bár még nem ejtettem semmit a mellemre...nem tudom neked hogy sikerült ezt összehozni. :S
Mindenesetre ha nem fog elmúlni pár napon belül, akkor menj el a dokihoz, mert nagyon meg van zúzodva. Addig is ne piszkáld.
Szerintem ez szimpla véraláfutás 1-2 hét alatt el fog múlni. Amúgy ez még nem is olyan durva, nekem volt már szénfekete véraláfutásom, és az is teljesen elmúlt. :)
Ha esetleg nem változik, akkor menj el dokihoz, de szerintem nincs miért aggódnod.
Első válaszoló vagyok...Hát marha ügyes vagy...:DDDD
Ha nem múlik el akkor tényleg nézesd meg, nehogy baj legyen belőle. De csak elmúlik, mert véraláfutás.
Ha egy-két múlva nem múlik el, keress fel egy orvost és mondd el mi történt! Addig ne is nagyon gyömöszölgesd és ne engedd a barátodnak se, főleg ha fáj. :)
Ui.: Gyönyörű a melled! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!