Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » El fog múlni ez a folt?

El fog múlni ez a folt?

Figyelt kérdés

Két napja rakodás közben ráesett egy dísztárgy (gömb alakú) a jobb mellemre, és tegnap vettem észre hogy a helyén egy folt jelent meg, ami nagyon fáj. Szerintetek el fog múlni vagy jobb lenne inkább megnézetni dokival?

[link]

2012. máj. 8. 10:36
 1/9 Mendus ***** válasza:
75%

Uhhh ez nagyon durván néz ki! :S

Nekem még nem volt ilyen, bár még nem ejtettem semmit a mellemre...nem tudom neked hogy sikerült ezt összehozni. :S

Mindenesetre ha nem fog elmúlni pár napon belül, akkor menj el a dokihoz, mert nagyon meg van zúzodva. Addig is ne piszkáld.

2012. máj. 8. 10:47
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez szimpla véraláfutás 1-2 hét alatt el fog múlni. Amúgy ez még nem is olyan durva, nekem volt már szénfekete véraláfutásom, és az is teljesen elmúlt. :)

Ha esetleg nem változik, akkor menj el dokihoz, de szerintem nincs miért aggódnod.

2012. máj. 8. 11:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, egyelőre még várok vele, aztán ha nem javul, akkor csütörtökön megnézetem. Volt már csillió helyen zúzódásom lábaimon, karomon főleg kisebb koromban állandóan estem-keltem (borzasztó rossz gyerek voltam :D) de ez most borzalmasan fáj. Magas polcról emeltem le egy régi gömb alakú faragott díszt, kicsúszott a kezemből és pont a mellemen landolt. Mondjuk szerencse hogy nem az orrom találta el :D
2012. máj. 8. 16:12
 4/9 Mendus ***** válasza:

Első válaszoló vagyok...Hát marha ügyes vagy...:DDDD

Ha nem múlik el akkor tényleg nézesd meg, nehogy baj legyen belőle. De csak elmúlik, mert véraláfutás.

2012. máj. 8. 16:48
 5/9 anonim válasza:
Mi okozhatja a mellfajast? :(
2012. máj. 15. 09:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha egy-két múlva nem múlik el, keress fel egy orvost és mondd el mi történt! Addig ne is nagyon gyömöszölgesd és ne engedd a barátodnak se, főleg ha fáj. :)

Ui.: Gyönyörű a melled! :)

2012. máj. 15. 11:23
 7/9 anonim válasza:
ha nem múlik el a mallfájás akkor mindenképp morvoshoz fordulok
2012. máj. 15. 15:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, már nem fáj és a folt sem látszik annyira :)
2012. máj. 15. 18:37
 9/9 A kérdező kommentje:
6-os: köszi, de nincs barátom :)
2012. máj. 15. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!