Hogy lehetne nagyobb a mellem?
Figyelt kérdés
Tudom sokan feltették már ezt a kérdést de igazából nem találtam normális választ. Hallottam arról h anál során a pasi elélvez és akkor a sperma vs hormon cucc (nem akarom leírni az egészet) meg olyat is h rostos növények. De nem igazán tudom melyik lenne jó igazán vagy,hogy egyáltalán melyik igaz. 85/B-s a melltartó méretem de nemtom elhinni mert olyan kicsinek tűnik (és nem push-up olok) Szóval ha valaki tud valamit akkor kérem segítsen2012. máj. 16. 20:33
1/3 anonim válasza:
Én ilyen hülyeségekről még nem hallottam.
A fogamzásgátlótól "növekedhet" a melled, de nem annyit, hogy melltartó méretet kelljen cserélni.
A 85 pedig egyáltalán nem kicsi. Képzeld el vannak nők akiknek ennél kisebb van.
Mellnagyobbításban egy sebész tud hosszútávra segítséget nyúltani.
2/3 Shai-Hulud válasza:
Kihagyhatatlan ajánlat!
Mellnagyobbítás kézrátétellel!
Azonnali hatás - sikertelenség
esetén a kezelést megismétlem!
Rendszeres igény esetén
melltartási szerződés is köthető!
Ne hagyja ki, most az első
öt jelentkezőnek INGYEN!!!
3/3 anonim válasza:
Kedves Első!
85 a mell alatti kerületet mutatja, a kosárméret a betű része jelzi. :)
Amúgy szerintem a B átlagos, nekem is az van, nekem semmi bajom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!