Lányok! 3-4 (vagy annál nagyobb) műkörömmel, hogy a francba törlitek ki a feneketeket? Esetleg más teszi meg? Hogy van ez?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 12:59
1/7 anonim válasza:
Nem értem mi benne a nehézség... volt ár többször olyan hosszú körmöm, ugyanúgy cisnáltam mint előtte:)
2/7 anonim válasza:
Nincs különbség.Sőt a tampon is ugyanúgy felmegy. Egyedül a rágyújtással, az öngyújtóval van eleinte bénázás. De végülis az sem nehéz. Mondom ezt úgy, hogy több mint öt éve van műkörmöm...:D
20/L
3/7 anonim válasza:
Én papírral törlöm ki a fenekem, te ezek szerint a körmeiddel szoktad?
4/7 anonim válasza:
Igen más. Külön rabszolgát tartunk a művelethez. Sőt, van aki öltöztet, főz, mos takarít, és dolgozik is helyettünk. Mi kőgazdagok vagyunk, és tényleg másképp nem is boldogulunk vele. Kommunában élünk, és mást sem csinálunk egész nap, csak selyempárnán nyugtatjuk a kezünket.
5/7 anonim válasza:
3-4 műkörömmel? Van olyan, aki csak 3-4 műkörmöt rakat fel? :)))
6/7 anonim válasza:
az a 3-4, pedig pont azon a kezünkön,amivel a valagunkat töröljük.:)
7/7 anonim válasza:
Nekem mindig L méretű van, az első 2-3 alkalommal berepedt, de mióta hozzászoktam mindent meg tudok vele csinálni, kertészkedek, takarítok, kutyusokat kozmetikázok, szóval csak akkor akadályoz ha te is úgy állsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!